Stel jouw vraag!

Zoekmachine optimalisatie

SEO biedt een zichtbare en effectieve online aanwezigheid die kan leiden tot een aanzienlijke toename van de kostenefficiëntie voor jouw bedrijf.

DRYVE is gedreven en ambitieus, net als jij. Wij weten dan ook als geen ander, dat het belangrijk is om als bedrijf goed vindbaar te zijn. Je wilt immers dat jouw website bovenaan de lijst met zoekresultaat komt te staan wanneer een potentiële klant zoekt naar iets binnen jouw branche. Dit kun je bereiken met zoekmachine optimalisatie (SEO).

 

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat de website hoger in de lijst met zoekresultaten komt te staan. En we weten allemaal: hoe hoger de website in de lijst staan, hoe meer mensen deze bezoeken. Een goede zoekmachine optimalisatie zorgt dus voor meer traffic naar jouw site en voor een grotere conversie op de website.

Een gedegen zoekwoordenanalyse als sleutel tot succes

Wij kunnen er uiteraard door middel van zoekmachine optimalisatie voor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt. Hiervoor voeren wij een zoekwoordenanalyse uit. Dit houdt in, dat wij met behulp van speciale tools inventariseren welke trefwoorden bij de website passen. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat er gekeken wordt naar woorden waar veel mee gezocht wordt, maar ook dat het haalbaar is om met deze woorden beter gevonden te worden. Er mag dus niet te veel ‘concurrentie’ op een bepaald(e) (reeks) zoekwoorden zitten.

 

Natuurlijk nemen wij ook met je door op welke woorden je graag gevonden zou willen worden. Deze nemen wij vervolgens ook mee in onze zoekwoordenanalyse. Jij als ondernemer weet immers vaak zelf het best of er bepaalde termen zijn die specifiek op jouw dienstverlening van toepassing zijn.

 

Met de uitkomsten van de zoekwoordenanalyse kunnen wij verschillende acties voor je ondernemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld speciale landingspagina’s maken of een Google AdWords campagne starten. Neem contact met ons op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

” betere vindbaarheid door analyse “

” website geschikt voor mobiel gebruik “

Google’s eisen en de mogelijkheden van DRYVE

Wat ook steeds belangrijker wordt bij zoekmachine optimalisatie is het hebben van een website die geschikt is voor mobiel gebruik. Google is namelijk in staat om websites die mobiel gebruik ondersteunen hoger in de zoekresultaat te plaatsen wanneer er met een smartphone een zoekopdracht wordt uitgevoerd.

 

Om hieraan te voldoen, heb je een website nodig die responsive is. Dit betekent dat jouw website op zowel een gewone pc als op een smartphone en tablet goed te lezen is. Als full service internetbureau kunnen wij dit uiteraard voor je in orde maken! Kijk hiervoor bij webontwikkeling of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag wat DRYVE allemaal voor jou kan betekenen.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.