Het hebben van een mooie website is één ding, maar voor jou als ondernemer is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat uw website ook gevonden wordt door (potentiële) klanten. Dit bereik je met zoekmachine optimalisatie. In Veenendaal ben jij hiervoor bij DRYVE in goede handen.

DRYVE is een fullservice internetbureau dat je helpt jouw online doelen te behalen. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten gaan in Veenendaal graag met jou aan tafel zitten om de wensen te bespreken. Online is niets ons te gek – je kunt ons inschakelen voor het design van een nieuwe website en het ontwikkelen van de website, maar natuurlijk ook om jouw klantenkring uit te breiden door diverse slimme online marketingtoepassingen. Zoekmachine optimalisatie is daar een goed voorbeeld van.

Betere resultaten met SEO

Zoekmachine optimalisatie is de Nederlandse term voor Search Engine Optimization, in de praktijk vaak afgekort tot SEO. Wanneer je DRYVE vraagt om zich voor je bezig te houden met zoekmachine optimalisatie in Veenendaal, betekent dit dat wij ervoor gaan zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultatenlijst van zoekmachines komt te staan.

Zoals je ongetwijfeld weet, is het belangrijk om te streven naar een hoge positie. Hoe hoger de website in deze lijst staat, hoe meer mensen hier op klikken en op jouw site terecht komen. Een goede zoekmachine optimalisatie zorgt dus voor meer traffic naar de site en voor een grotere conversie op je website. Om deze doelen te bereiken, voeren onze SEO-specialisten meerdere stappen voor je uit:

Het uitvoeren van zoekwoordenanalyse

Bij het uitvoeren van een zoekwoordenanalyse inventariseren wij met speciaal hiervoor ontwikkelde tools welke zoektermen het best bij de website passen. Hierbij kijken wij uiteraard naar woorden en woordcombinaties waar veel op gezocht wordt, maar wij houden ook rekening met de concurrentie die op deze woorden zit. Zijn er te veel concurrerende websites die ook deze zoektermen gebruiken, dan zal het resultaat veel minder zijn voor de website. En dat is natuurlijk niet wat wij voor ogen hebben!

Het creëren van landingspagina’s

Wanneer duidelijk is welke zoekwoorden geschikt zijn voor de zoekmachine optimalisatie gaan onze specialisten in Veenendaal deze zoektermen voor je verwerken op de website. Dit kan bijvoorbeeld door deze woorden te verwerken in landingspagina’s. Dit zijn informatieve teksten die speciaal zijn geschreven om snel gevonden te worden door zoekmachines, waardoor je hoger in de zoekresultatenlijst komt te staan en waarop mensen klikken om meer te lezen over jouw producten en/of diensten. Vanaf een landingspagina kan de bezoeker doorklikken naar de rest van de site – bijvoorbeeld naar de webshop of naar een contactpagina voor meer informatie.

Het resultaat van een zoekmachine optimalisatie in Veenendaal

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw website na de optimalisatie nauwlettend gemonitord wordt. Mocht er nog enige bijsturing nodig zijn, dan maken wij dit uiteraard onmiddellijk in orde. Hierdoor bent u verzekerd van het allerbeste resultaat.

Begin vandaag nog met jouw zoekmachine optimalisatie. In Veenendaal vertellen onze SEO-specialisten je graag wat zij voor jou kunnen betekenen.