Stel jouw vraag!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jij zoekt klanten maar vinden deze jou ook?

Het is belangrijk dat je website of webshop goed gevonden wordt door jouw klanten via internet. Door middel van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, aan jouw website of webshop verbetert de vindbaarheid van deze producten en/of diensten op het internet.

 

Wat kan zoekmachine optimalisatie onder andere voor jou veranderen?

 

  • Meer bezoekers
  • Meer bestellingen
  • Minder reclamekosten op internet

 

Wanneer wij je website of webshop gaan optimaliseren voor de zoekmachine zullen wij alle pagina’s controleren op opbouw en structuur van de broncode  en eventueel verbeteren, zodat de basis goed is. Wij merken dat hierop een aanzienlijke verbetering te realiseren valt.

 

Naast de technische kant bevat een groot deel van kwalitatief goede zoekmachine optimalisatie ook het aanbieden van de juiste teksten. Hiervoor werken wij nauw samen met tekstschrijvers gespecialiseerd in het schrijven van webteksten voor zoekmachine optimalisatie.

 

Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop, zodat deze optimaal gevonden kunt worden. Wanneer jij je website of webshop reeds bij ons heeft laten ontwikkelen ben je, doorgaans, al verzekerd van deze zoekmachine optimalisatie.

 

Zoekmachine optimalisatie is het verkrijgen van meer relevante bezoekers naar jouw website en/of webshop. Met als uiteindelijk doel meer gewenste acties door deze bezoekers.

 

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.