Voor iedere ondernemer – of je nu als zzp’er aan het werk bent of directeur bent van een groot bedrijf – geldt dat de online vindbaarheid van de onderneming van levensbelang is. Om ervoor te zorgen dat potentiële klanten en opdrachtgevers jouw website weten te vinden, kies je voor zoekmachine optimalisatie van DRYVE in Veenendaal.

DRYVE is een fullservice internetbureau dat zich volledig bezighoudt met online dienstverlening. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor het opzetten en het laten uitvoeren van een zoekmachine optimalisatie. In Boxmeer en omgeving vertellen onze SEO-specialisten je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Een geslaagde zoekmachine optimalisatie

Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om hier al uit de doeken te doen hoe je zoekmachine optimalisatie door ons in Nijmegen of omgeving kunt inzetten als een online marketing middel. Zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk voor dat jouw website hoger in de lijst met zoekresultaten komt te staan. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst worden hierdoor sneller op je bedrijf geattendeerd en zullen sneller doorklikken naar de website. Dit zorgt dus voor meer traffic naar de site en voor een grotere conversie op jouw website.

Een succesvolle zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere stappen. Wij voeren altijd een grondige zoekwoordenanalyse voor je uit. De resultaten hiervan, vormen de input voor de daadwerkelijke optimalisatie.

Een volledige zoekmachine optimalisatie

Een zoekwoordenanalyse houdt in, dat wij met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde tools en inventarisatie maken van trefwoorden die bij jouw website passen. Hierbij horen wij ook graag van je met welke zoekwoorden je gevonden zou willen worden, zodat onze SEO-specialisten kunnen uitzoeken of dit inderdaad mogelijk is. De uiteindelijke lijst met geschikte trefwoorden gebruiken wij voor de volgende stap van de zoekmachine optimalisatie. In Nijmegen en elders betekent dit, dat wij de geselecteerde zoekwoorden gaan verwerken in jouw website of in bijvoorbeeld een Google Ads campagne.

Wij richten ons echter niet alleen op deze zoekwoorden, maar voor een goede zoekmachine optimalisatie kijken wij in Nijmegen ook naar de eisen die Google stelt aan websites. Eén van de belangrijkste eisen hierbij, is dat je een website heeft die goed leesbaar is op smartphones en tablets. Dit wordt responsive genoemd. Google geeft aan ernaar te streven dat websites die responsive zijn, hoger in de zoekresultaten geplaatst worden. Uiteraard kan DRYVE je ook helpen aan een responsive website die aan de eisen voor een goede zoekmachine optimalisatie voldoet.

Start vandaag

Het is dus hoog tijd om te zorgen dat jouw website hoge ogen gooit in de resultatenlijsten van zoekmachines. Jij kunt hier vandaag nog mee beginnen door een afspraak te maken met de SEO-specialisten van DRYVE.