Stel jouw vraag!

Zoekmachine optimalisatie Ede

Een succesvolle zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere stappen. Wij voeren altijd een grondige zoekwoordenanalyse voor je uit.

Voor iedere ondernemer – of je nu als zzp’er aan het werk bent of directeur bent van een groot bedrijf – geldt dat de online vindbaarheid van de onderneming van levensbelang is. Om ervoor te zorgen dat potentiële klanten en opdrachtgevers jouw website weten te vinden, kies je voor zoekmachine optimalisatie van DRYVE nabij Ede.

 

DRYVE is een fullservice internetbureau dat zich volledig bezighoudt met online dienstverlening. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor het opzetten en het laten uitvoeren van een zoekmachine optimalisatie. In Ede, Veenendaal en omgeving vertellen onze SEO-specialisten je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Een geslaagde zoekmachine optimalisatie

Dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om hier al uit de doeken te doen hoe je zoekmachine optimalisatie door ons in Ede, Veenendaal of omgeving kunt inzetten als een online marketing middel. Zoekmachine optimalisatie zorgt er namelijk voor dat jouw website hoger in de lijst met zoekresultaten komt te staan. Potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw product of dienst worden hierdoor sneller op je bedrijf geattendeerd en zullen sneller doorklikken naar de website. Dit zorgt dus voor meer traffic naar de site en voor een grotere conversie op jouw website.

 

Een succesvolle zoekmachine optimalisatie bestaat uit meerdere stappen. Wij voeren altijd een grondige zoekwoordenanalyse voor je uit. De resultaten hiervan, vormen de input voor de daadwerkelijke optimalisatie.

Een volledige zoekmachine optimalisatie

Een zoekwoordenanalyse houdt in, dat wij met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde tools en inventarisatie maken van trefwoorden die bij jouw website passen. Hierbij horen wij ook graag van je met welke zoekwoorden je gevonden zou willen worden, zodat onze SEO-specialisten kunnen uitzoeken of dit inderdaad mogelijk is. De uiteindelijke lijst met geschikte trefwoorden gebruiken wij voor de volgende stap van de zoekmachine optimalisatie. In Ede en elders betekent dit, dat wij de geselecteerde zoekwoorden gaan verwerken in jouw website of in bijvoorbeeld een Google AdWords campagne.

 

Wij richten ons echter niet alleen op deze zoekwoorden, maar voor een goede zoekmachine optimalisatie kijken wij in Ede ook naar de eisen die Google stelt aan websites. Eén van de belangrijkste eisen hierbij, is dat je een website heeft die goed leesbaar is op smartphones en tablets. Dit wordt responsive genoemd. Google geeft aan ernaar te streven dat websites die responsive zijn, hoger in de zoekresultaten geplaatst worden. Uiteraard kan DRYVE je ook helpen aan een responsive website die aan de eisen voor een goede zoekmachine optimalisatie voldoet.

Start vandaag

Het is dus hoog tijd om te zorgen dat jouw website hoge ogen gooit in de resultatenlijsten van zoekmachines. Jij kunt hier vandaag nog mee beginnen door een afspraak te maken met de SEO-specialisten van DRYVE.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.