Stel jouw vraag!

Zoekmachine marketing / SEM

Online marketing gericht op de juiste doelgroep met als pijlers SEO en SEA. Bereik met jouw bedrijf het volledige potentieel en haal het optimale uit jouw bezoekers.

Internet neemt een prominente plaats in in onze moderne informatiemaatschappij. Het is voor jou als ondernemer dan ook van het grootste belang dat jouw bedrijf wordt gevonden op het internet. Met andere woorden: je wilt met jouw website bovenaan staan in de zoekresultatenlijst van Google.

 

Maar hoe pak je dat aan? De zoekmachine marketing-specialisten van DRYVE staan klaar om je hierbij te helpen.

SEO en SEA – de twee uitgangspunten van zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing – ook wel SEM (Search Engine Marketing) genaamd – heeft als doel om websites vindbaar te maken in zoekmachines. De manier waarop wij ervoor zorgen dat je website een prominente plaats krijgt in de lijst met zoekresultaten van zoekmachines, is door een gedegen zoekmachine marketing campagne voor jou op te zetten. Deze bestaat vrijwel altijd uit een zoekmachine optimalisatie (SEO) en het inzetten van online advertenties (SEA).

 

SEO en SEA zijn twee termen die erg op elkaar lijken, maar wel degelijk verschillend zijn qua inhoud.

 

SEO richt zich op het optimaliseren van een website met als doel om hoger te eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines.

 

SEA richt zich op het inzetten van online advertenties. Dit zijn gesponsorde zoekresultaten waarmee je hoog in de resultatenlijst wilt komen te staan.

 

Beide methodes zijn uiteraard gericht op het trekken van meer bezoekers naar je website met het uiteindelijke doel om meer conversie te genereren. Zoals het meer verkopen van producten of het uitbreiden van jouw klantenkring, uiteraard!

” gericht op het trekken van meer bezoekers “

” een passende strategie bij jouw campagne “

De succesvolle aanpak van DRYVE

DRYVE heeft alles in huis om een succesvolle zoekmachine marketing campagne voor jou op te zetten. Wij kijken graag samen met je naar mogelijke doelen van een dergelijke campagne en stellen hiervoor een passende SEM-strategie voor je op.

 

Zo voeren wij bijvoorbeeld een zoekwoordenanalyse uit waarmee wij achterhalen welke zoekwoorden geschikt zijn om jouw website hoger in de zoekresultaten te laten eindigen. Deze zoekwoorden kunnen wij vervolgens implementeren in landingspagina’s, maar uiteraard ook inzetten voor de SEA-campagne. Bovendien kunnen wij de zoekwoorden ook verwerken in aantrekkelijke banners op social media.

Zet je bedrijf bovenaan met SEM

Je zult zien: met een door DRYVE uitgedachte en uitgevoerde zoekmachine marketing strategie staat jouw bedrijf binnen no time in de kijker bij de doelgroep. Ben je benieuwd naar wat dit voor uw onderneming inhoudt? Wij vertellen het je graag!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over zoekmachine marketing of maak meteen een afspraak met ons enthousiaste en gedreven marketingteam. Wij gaan graag voor jou de slag!

” binnen no time in de kijker “

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.