Zoekmachine marketing en betere vindbaarheid

Wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s op prominente posities vindbaar zijn in zoekmachines.

  Ontvang gratis jouw online marketing quickscan


  De twee uitgangspunten van zoekmachine marketing

  Zoekmachine marketing – ook wel SEM (Search Engine Marketing) genaamd – heeft als doel om websites vindbaar te maken in zoekmachines. De manier waarop wij ervoor zorgen dat je website een prominente plaats krijgt in de lijst met zoekresultaten van zoekmachines, is door een gedegen zoekmachine marketing campagne voor jou op te zetten. Deze bestaat vrijwel altijd uit een zoekmachine optimalisatie (SEO) en het inzetten van online advertenties (SEA).

  SEO en SEA zijn twee termen die erg op elkaar lijken, maar wel degelijk verschillend zijn qua inhoud. SEO richt zich op het optimaliseren van een website met als doel om hoger te eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines. SEA richt zich op het inzetten van online advertenties. Dit zijn gesponsorde zoekresultaten waarmee je hoog in de resultatenlijst wilt komen te staan.

  Beide methodes zijn uiteraard gericht op het trekken van meer bezoekers naar je website met het uiteindelijke doel om meer conversie te genereren. Zoals het meer verkopen van producten of het uitbreiden van jouw klantenkring, uiteraard!

  De succesvolle aanpak van DRYVE

  DRYVE heeft alles in huis om een succesvolle zoekmachine marketing campagne voor jou op te zetten. Wij kijken graag samen met je naar mogelijke doelen van een dergelijke campagne en stellen hiervoor een passende SEM-strategie voor je op.

  Zo voeren wij bijvoorbeeld een zoekwoordenanalyse uit waarmee wij achterhalen welke zoekwoorden geschikt zijn om jouw website hoger in de zoekresultaten te laten eindigen. Deze zoekwoorden kunnen wij vervolgens implementeren in landingspagina’s, maar uiteraard ook inzetten voor de SEA-campagne. Bovendien kunnen wij de zoekwoorden ook verwerken in aantrekkelijke banners op social media.

  Zet je bedrijf bovenaan met zoekmachine marketing

  Je zult zien: met een door DRYVE uitgedachte en uitgevoerde zoekmachine marketing strategie staat jouw bedrijf binnen no time in de kijker bij de doelgroep. Ben je benieuwd naar wat dit voor uw onderneming inhoudt? Wij vertellen het je graag!

  Neem contact met ons op voor meer informatie over zoekmachine marketing of maak meteen een afspraak met ons enthousiaste en gedreven marketingteam. Wij gaan graag voor jou de slag!