Stel jouw vraag!

Zoekmachine marketing Veenendaal

Om ervoor te zorgen dat klanten ook op het internet hun weg naar jouw onderneming weten te vinden, maak je gebruik van zoekmachine marketing.

Als ondernemer kun je natuurlijk niet zonder internet. Je hebt uiteraard een website en wellicht verkoop je online wel producten of diensten. Om ervoor te zorgen dat klanten ook op het internet hun weg naar jouw onderneming weten te vinden, maak je gebruik van zoekmachine marketing. In Veenendaal kunnen de online marketing specialisten van DRYVE je helpen met het ontwikkelen van de juiste aanpak hiervan.

Zoekmachine marketing brengt je naar de top

Zoekmachine marketing wordt ook wel Search Engine Marketing, of afgekort SEM, genoemd. De naam geeft eigenlijk al aan waar het hierbij om gaat: het vindbaar maken van jouw website in zoekmachines. Wanneer je DRYVE inschakelt voor het uitstippelen van een goede zoekmachine marketing campagne gaan wij in Veenendaal allereerst met je in gesprek om inzicht te krijgen in de organisatie, in jouw wensen en in de doelen die je met de campagne voor ogen hebt.

 

De zoekmachine marketing campagne die wij in Veenendaal opzetten, is in vrijwel alle gevallen gebaseerd op een gedegen SEO-strategie en een goede SEA-campagne.

Verschillende aspecten van zoekmachine marketing

SEO en SEA worden nog wel eens met elkaar verward. Niet zo vreemd, want de afkortingen lijken natuurlijk op elkaar en ze maken allebei deel uit van de zoekmachine marketing die wij in Veenendaal voor jou uit kunnen voeren.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) richt zich op het optimaliseren van een website door middel van zoekwoorden en een goede tekstuele opmaak van de pagina’s. Het doel hiervan is om met de website hoger te eindigen in de zoekresultatenlijst van zoekmachines.

 

Zoekmachine adverteren (SEA) richt zich op het plaatsen van online advertenties in de resultatenlijst van zoekmachines en social media. Door hier op te klikken, komt de gebruiker op jouw website terecht.

 

Door beide methodes op een strategische en effectieve wijze in te zetten, trek je meer bezoekers op je website. Het doel hiervan is uiteraard om jouw klantenkring uit te breiden en meer producten en/of diensten te verkopen.

Bereik je doelen met zoekmachine marketing in Veenendaal

De zoekmachine marketing specialisten van DRYVE in Veenendaal gaan graag voor je aan de slag om een overtuigende online marketing strategie voor je uit te stippelen. Uiteraard zien wij erop toe dat alle geschikte middelen zo effectief mogelijk worden ingezet om het maximale resultaat te behalen. Je merkt onmiddellijk resultaat: al na enkele dagen staat jouw onderneming bij je doelgroep duidelijk op de kaart en zullen (potentiële) klanten hun weg naar jouw bedrijf weten te vinden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over zoekmachine marketing. In Veenendaal ben je bij DRYVE van harte welkom voor het bespreken van jouw doelen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze ook behaald worden.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.