Stel jouw vraag!

Zoekmachine marketing Ede

Onze zoekmachine marketing specialisten gaan voor jou in Ede graag aan de slag met het opzetten van een passende online campagne. Vertel ons je doelen...

Vraag jij je zich ook wel eens af hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf beter gevonden wordt op het internet? Dan hebben wij het antwoord voor je: met een goed opgezette campagne voor zoekmachine marketing. Nabij Ede vindt je het kantoor van DRYVE, een fullservice internetbureau dat online kansen voor u kan creëren. Onze specialisten beheren de online marketing communicatie tot in hun vingertoppen en zorgen ervoor dat ook jouw website de juiste bezoekers trekt.

 

Hoe wij dit doen? Lees snel verder over onze aanpak van een succesvolle zoekmachine marketing in Ede en omgeving.

De twee steunpilaren van SEM

Bij zoekmachine marketing draait het erom, dat jouw website beter vindbaar wordt door zoekmachines. De Engelse term hiervoor is Search Engine Marketing (SEM) en een geslaagde zoekmachine marketing campagne bestaat meestal uit twee onderdelen: een doordachte SEO-strategie en een goed opgezette SEA-campagne.

 

Deze afkortingen lijken op elkaar, maar zijn twee verschillende takken van sport. Wij leggen je dan ook graag het verschil uit, zodat je een beter zicht krijgt op wat de SEM-specialisten van DRYVE voor jou doen tijdens de zoekmachine marketing in Ede en omgeving:

 

SEO en SEA

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) gaan wij aan de slag met het optimaliseren van jouw website door ons te richten op zoekwoorden en de juiste tekstuele opmaak van de pagina’s van de site. Wij maken een gepersonaliseerde analyse van geschikte trefwoorden en implementeren deze in de website. Het doel van SEO is om met de website hoger te eindigen in de zoekresultatenlijst van zoekmachines.

 

Bij zoekmachine adverteren (SEA) gaan wij aan de slag met het plaatsen van online advertenties in de resultatenlijst van zoekmachines en social media. Door hier op te klikken, komt de gebruiker op jouw website terecht.

 

Wanneer wij deze beide methodes voor je combineren, spreken wij over zoekmachine marketing. In Veenendaal, Ede en omgeving kunnen wij je uiteraard meer vertellen over de specifieke voordelen die dit jouw bedrijf oplevert. Het doel is echter altijd om jouw klantenkring uit te breiden en meer producten en/of diensten te verkopen.

DRYVE – voor zoekmachine marketing in Ede

Onze zoekmachine marketing specialisten gaan voor jou in Ede graag aan de slag met het opzetten van een passende online campagne. Vertel ons je doelen en DRYVE denkt een passende en succesvolle SEM-strategie voor je uit.

 

Je merkt meteen het positieve resultaat van een dergelijke zoekmachine marketing campagne. Binnen de kortste keren heb je met jouw website de aandacht van de doelgroep getrokken en zie je het aantal (potentiële) klanten op de site toenemen.

 

Start hier vandaag nog mee en maak een afspraak met DRYVE!

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.