Vraag jij je zich ook wel eens af hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf beter gevonden wordt op het internet? Dan hebben wij het antwoord voor je: met een goed opgezette campagne voor zoekmachine marketing. In Veenendaal vindt je het kantoor van DRYVE, een fullservice internetbureau, met haar oorsprong in het Land van Cuijk dat online kansen voor u kan creëren. Onze specialisten beheren de online marketing communicatie tot in hun vingertoppen en zorgen ervoor dat ook jouw website de juiste bezoekers trekt.

Hoe wij dit doen? Lees snel verder over onze aanpak van een succesvolle zoekmachine marketing. Ook in Boxmeer en omgeving.

De twee steunpilaren van SEM

Bij zoekmachine marketing draait het erom, dat jouw website beter vindbaar wordt door zoekmachines. De Engelse term hiervoor is Search Engine Marketing (SEM) en een geslaagde zoekmachine marketing campagne bestaat meestal uit twee onderdelen: een doordachte SEO-strategie en een goed opgezette SEA-campagne.

Deze afkortingen lijken op elkaar, maar zijn twee verschillende takken van sport. Wij leggen je dan ook graag het verschil uit, zodat je een beter zicht krijgt op wat de SEM-specialisten van DRYVE voor jou doen tijdens de zoekmachine marketing in Boxmeer en omgeving:

SEO en SEA

Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) gaan wij aan de slag met het optimaliseren van jouw website door ons te richten op zoekwoorden en de juiste tekstuele opmaak van de pagina’s van de site. Wij maken een gepersonaliseerde analyse van geschikte trefwoorden en implementeren deze in de website. Het doel van SEO is om met de website hoger te eindigen in de zoekresultatenlijst van zoekmachines.

Bij zoekmachine adverteren (SEA) gaan wij aan de slag met het plaatsen van online advertenties in de resultatenlijst van zoekmachines en social media. Door hier op te klikken, komt de gebruiker op jouw website terecht.

Wanneer wij deze beide methodes voor je combineren, spreken wij over zoekmachine marketing. In Boxmeer, het Land van Cuijk en omgeving kunnen wij je uiteraard meer vertellen over de specifieke voordelen die dit jouw bedrijf oplevert. Het doel is echter altijd om jouw klantenkring uit te breiden en meer producten en/of diensten te verkopen.

DRYVE – voor zoekmachine marketing in Boxmeer

Onze zoekmachine marketing specialisten gaan voor jou in Boxmeer graag aan de slag met het opzetten van een passende online campagne. Vertel ons je doelen en DRYVE denkt een passende en succesvolle SEM-strategie voor je uit.

Je merkt meteen het positieve resultaat van een dergelijke zoekmachine marketing campagne. Binnen de kortste keren heb je met jouw website de aandacht van de doelgroep getrokken en zie je het aantal (potentiële) klanten op de site toenemen.