Onze WordPress website expertise kan je daarbij helpen! Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring in de ontwikkeling van WordPress websites opgedaan en blijven hierin doorgroeien en op de hoogte van de nieuwste trends.

WordPress als CMS

WordPress is een content management systeem, kortweg CMS, dat mogelijkheden biedt om websites te ontwikkelen. In feite is het software wat alle inhoud van de website bijhoudt en bewaart. Denk hierbij aan teksten, foto’s, video’s, maar eigenlijk alles wat je je kunt bedenken wat er op internet getoond kan worden. Door de vele mogelijkheden, de eenvoud in gebruik voor u en de uitbreidingsmogelijkheden maakt WordPress tot een veel gebruikt CMS systeem wat op zich zelf al zoekmachine vriendelijk is. Bovendien heb je geen technische kennis nodig om je WordPress website te beheren of bewerken. Wat natuurlijk nog een groot voordeel van het WordPress CMS systeem is! Dit in tegenstelling tot reguliere website ontwikkeling.

Enkele veel voorkomende mogelijkheden hierin zijn:

  • Blogs
  • Zakelijke websites
  • Voor tijdschriften of nieuwssites
  • MKB business websites
  • Non-profit en community websites
  • Persoonlijke of familiewebsites
  • en nog veel meer

Een andere veel gebruikte toepassing is de laatste jaren in opmars, een webshop voor WordPress. De mogelijkheden hierin zijn op de pagina WordPress webshop te lezen.

Eindeloze mogelijkheden met WordPress

Zoals je leest zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor de wensen met een WordPress website. Het is eenvoudig in gebruik en je hoeft geen technische kennis voor het beheer of bewerken van de inhoud te hebben. Wil je het beheer van de website toch liever uitbesteden? Bekijk dan eens op de pagina over website onderhoud.

Ben je dus op zoek naar een bedrijf wat voor jou de ontwikkeling van jouw WordPress website kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen de wensen in kaart brengen en een passende offerte aanbieden.