Stel jouw vraag!

WordPress website

Je wilt een WordPress website laten maken?

Onze WordPress website expertise kan je daarbij helpen! Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring in de ontwikkeling van WordPress websites opgedaan en blijven hierin doorgroeien en op de hoogte van de nieuwste trends.   WordPress is een content management systeem, kortweg CMS, dat mogelijkheden biedt om websites te ontwikkelen. In feite is het software wat alle inhoud van de website bijhoudt en bewaart. Denk hierbij aan teksten, foto’s, video’s, maar eigenlijk alles wat je je kunt bedenken wat er op internet getoond kan worden. Door de vele mogelijkheden, de eenvoud in gebruik voor u en de uitbreidingsmogelijkheden maakt WordPress tot een veel gebruikt CMS systeem wat op zich zelf al zoekmachine vriendelijk is. Bovendien heb je geen technische kennis nodig om je WordPress website te beheren of bewerken. Wat natuurlijk nog een groot voordeel van het WordPress CMS systeem is! Dit in tegenstelling tot de reguliere website ontwikkeling.

 

Enkele veel voorkomende mogelijkheden hierin zijn:

  • Blogs
  • Zakelijke websites
  • Voor tijdschriften of nieuwssites
  • MKB business websites
  • Non-profit en community websites
  • Persoonlijke of familiewebsites
  • en nog veel meer

Een andere veel gebruikte toepassing is de laatste jaren in opmars, een webshop voor WordPress. De mogelijkheden hierin zijn op de pagina WordPress webshop te lezen.

 

Zoals je leest zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor de wensen met een WordPress website. Het is eenvoudig in gebruik en je hoeft geen technische kennis voor het beheer of bewerken van de inhoud te hebben. Wil je het beheer van de website toch liever uitbesteden? Bekijk dan eens op de pagina over website onderhoud.

 

Ben je dus op zoek naar een bedrijf wat voor jou de ontwikkeling van jouw WordPress website kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen de wensen in kaart brengen en een passende offerte aanbieden.  

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.