Stel jouw vraag!

Webwinkel laten maken

Je wilt een webwinkel laten maken?

Momenteel is het aantal webwinkels in Nederland nog steeds flink aan het groeien. Er komen steeds meer webwinkels op internet en de kans bestaat dus dat je (helaas) niet uniek bent met je producten of diensten die je gaat aanbieden. Je wilt dus een webwinkel laten maken die zich onderscheidt van jouw concurrenten in “webwinkel land”.

 

Het design of uitstraling bepaalt in grote mate het gevoel wat uw bezoeker krijgt bij uw webwinkel. De functionaliteit is de manier waarop uw bezoeker dit ervaart. Dit zijn belangrijke uitgangspunten als u een webwinkel wilt laten maken. Deze twee peilers worden door ons continu op elkaar afgestemd wanneer wij voor u een webwinkel maken.

 

Hierbij stellen wij onder andere de volgende vragen, waarbij we door de ogen van de bezoeker kijken:

 

  • Voelt de webwinkel als één geheel met de producten?
  • Passen de gebruikte kleuren van de webwinkel bij de huisstijl?
  • Hoe makkelijk kom ik van punt A naar punt B?
  • Is de indeling van de webwinkel logisch?

 

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw webwinkel te laten maken bent u verzekerd van een webwinkel waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten en hierbij de eerste voorsprong al te pakken heeft!

 

Wij ontwikkelen veelal met webwinkel systemen waarbij een goede afstemming mogelijk is tussen het design en de functionaliteit van de webwinkel jij wilt laten maken.

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

Met trots werken wij o.a. voor

 

Net en zorgvuldig

★★★★★
5 5 1
Nette, zorgvuldige manier van werken.

Een aanrader

★★★★★
5 5 1
De magento expert uit Land van Cuijk! De communicatie liep soepel. Een aanrader voor ieder bedrijf dat graag korte lijnen houdt en direct resultaat wil zien.

Professioneel en snel geholpen

★★★★★
5 5 1
Zeer professioneel en snel geholpen. Bij vragen altijd snel en in duidelijke taal antwoord. Er wordt ook goed ingespeeld op onze wensen.