Stel jouw vraag!

Webwinkel laten maken

Je wilt een webwinkel laten maken?

Momenteel is het aantal webwinkels in Nederland nog steeds flink aan het groeien. Er komen steeds meer webwinkels op internet en de kans bestaat dus dat je (helaas) niet uniek bent met je producten of diensten die je gaat aanbieden. Je wilt dus een webwinkel laten maken die zich onderscheidt van jouw concurrenten in “webwinkel land”.

 

Het design of uitstraling bepaalt in grote mate het gevoel wat uw bezoeker krijgt bij uw webwinkel. De functionaliteit is de manier waarop uw bezoeker dit ervaart. Dit zijn belangrijke uitgangspunten als u een webwinkel wilt laten maken. Deze twee peilers worden door ons continu op elkaar afgestemd wanneer wij voor u een webwinkel maken.

 

Hierbij stellen wij onder andere de volgende vragen, waarbij we door de ogen van de bezoeker kijken:

 

  • Voelt de webwinkel als één geheel met de producten?
  • Passen de gebruikte kleuren van de webwinkel bij de huisstijl?
  • Hoe makkelijk kom ik van punt A naar punt B?
  • Is de indeling van de webwinkel logisch?

 

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw webwinkel te laten maken bent u verzekerd van een webwinkel waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten en hierbij de eerste voorsprong al te pakken heeft!

 

Wij ontwikkelen veelal met webwinkel systemen waarbij een goede afstemming mogelijk is tussen het design en de functionaliteit van de webwinkel jij wilt laten maken.

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.