Stel jouw vraag!

Website ontwikkeling

Je kiest voor zichtbaarheid op het internet?

De juiste keus! Wij zorgen er met onze website ontwikkeling voor dat je kunt laten zien wie je bent!

 

Als bedrijf wilt je laten zien wie je bent, wat je doet, waar potentiële klanten jou kunnen vinden en als sportclub wil je de leden bijvoorbeeld graag laten weten wat, hoe laat en wanneer er een evenement plaatsvindt. Een website laten ontwikkelen of laten maken is hierbij dan ook een absolute must.

 

Tegenwoordig is het mobiele internet gebruik nog steeds aan het groeien en hiermee bieden wij je dan ook de mogelijkheid om de website responsive te laten ontwikkelen. Dit houdt in dat de website zich automatisch zal aanpassen aan het apparaat waarop het getoond wordt. Hierbij kun je denken aan een desktop of laptop, smartphone of tablet. De boodschap van de website is hierbij optimaal af te stellen en te tonen op het weer te geven apparaat. Onze projecten worden altijd uitvoerig getest in de meest voorkomende browsers.

 

Door gebruik te maken van de laatste technieken en, zeker niet onbelangrijk, constant op de hoogte te blijven van de laatste website ontwikkelingen, zijn wij de ideale partner voor jou om je website te ontwikkelen!

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.