Stel jouw vraag!

Website onderhoud

Je wilt niet bezig zijn met het website onderhoud en beheer?

Het is heel goed voor te stellen dat je je liever bezig houdt met hetgeen waar je goed in bent: jouw producten of diensten aanbieden. Of wellicht heb je simpelweg de nodige technische kennis niet in huis om jouw website te onderhouden.

 

Naast de eerder genoemde argumenten waarom je je website wilt laten onderhouden door ons is dat het website onderhoud ook een tijdrovende klus kan zijn. Op het allerlaatste moment nog even een afbeelding of tekst aanpassen? Net te laat ontdekken dat je over een fout heen hebt gelezen? Niet goed doordacht wat technisch veranderd had moeten worden voor een goede uitvoering van een actie?
Herkenbaar? Voor ons niet! Wij ontnemen de zorgen van website onderhoud!

 

Onze dienstverlening voor website onderhoud is onder andere:

 

  • Periodiek opstellen / versturen van nieuwsbrieven
  • Plaatsen van het laatste nieuws
  • Technische helpdesk of support

 

Wij helpen je graag het website onderhoud uit handen nemen, zodat jij bezig kunt zijn met hetgeen waarin jouw bedrijf goed is!

 

Wij bieden je de mogelijkheid om je website onderhoud aan ons over te laten. En durven hierbij te stellen; Schoenmaker blijf bij je leest!

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.