Stel jouw vraag!

Website onderhoud

Je wilt niet bezig zijn met het website onderhoud en beheer?

Het is heel goed voor te stellen dat je je liever bezig houdt met hetgeen waar je goed in bent: jouw producten of diensten aanbieden. Of wellicht heb je simpelweg de nodige technische kennis niet in huis om jouw website te onderhouden.

 

Naast de eerder genoemde argumenten waarom je je website wilt laten onderhouden door ons is dat het website onderhoud ook een tijdrovende klus kan zijn. Op het allerlaatste moment nog even een afbeelding of tekst aanpassen? Net te laat ontdekken dat je over een fout heen hebt gelezen? Niet goed doordacht wat technisch veranderd had moeten worden voor een goede uitvoering van een actie?
Herkenbaar? Voor ons niet! Wij ontnemen de zorgen van website onderhoud!

 

Onze dienstverlening voor website onderhoud is onder andere:

 

  • Periodiek opstellen / versturen van nieuwsbrieven
  • Plaatsen van het laatste nieuws
  • Technische helpdesk of support

 

Wij helpen je graag het website onderhoud uit handen nemen, zodat jij bezig kunt zijn met hetgeen waarin jouw bedrijf goed is!

 

Wij bieden je de mogelijkheid om je website onderhoud aan ons over te laten. En durven hierbij te stellen; Schoenmaker blijf bij je leest!

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

Met trots werken wij o.a. voor

 

Net en zorgvuldig

★★★★★
5 5 1
Nette, zorgvuldige manier van werken.

Een aanrader

★★★★★
5 5 1
De magento expert uit Land van Cuijk! De communicatie liep soepel. Een aanrader voor ieder bedrijf dat graag korte lijnen houdt en direct resultaat wil zien.

Professioneel en snel geholpen

★★★★★
5 5 1
Zeer professioneel en snel geholpen. Bij vragen altijd snel en in duidelijke taal antwoord. Er wordt ook goed ingespeeld op onze wensen.