Stel jouw vraag!

Webshop onderhoud

Je wilt niet bezig zijn met het webshop onderhoud en beheer?

Het kan zijn dat je gewoon geen tijd hebt om je webshop te onderhouden, omdat je te druk bezig bent met het verkopen van de aangeboden producten of diensten. En wellicht heb je niet de juiste kennis in huis om het onderhoud aan de webshop uit te voeren.

 

Enkele veel voorkomende voorbeelden van webshop onderhoud welke door ons uit handen genomen worden:

 

  • Aanpassingen van web teksten
  • Toevoegen van nieuwe producten of product informatie
  • Updaten naar de laatste versie van het webshop systeem
  • Periodiek opstellen / versturen van nieuwsbrieven
  • Plaatsen van het laatste nieuws
  • Technische helpdesk of support

 

Bij alle werkzaamheden die wij jou uit handen kunnen nemen zal continu de visie op de eerste plaats staan en dit wordt aangevuld met onze technische kennis om op deze manier het webshop onderhoud optimaal uit te voeren. Wat als groot voordeel heeft dat het beste uit jouw webshop gehaald zal worden.

 

Doordat jij het webshop onderhoud door ons laat uitvoeren hoef je je geen zorgen meer te maken over de uitvoering hiervan en creëer je de ruimte om je bezig te houden met hetgeen waar uw bedrijf goed is; het verkopen van jouw producten of diensten.

 

Door uitgebreide ervaring in diverse webshop systemen zijn wij de ideale partner om de tijdrovende klus van het webshop onderhoud uit handen te nemen.

 

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.