Stel jouw vraag!

Webontwikkeling

Webontwikkeling zorgt ervoor dat je het volledige potentieel uit de webpagina's kunt halen. Zet je bedrijf online, verdien meer omzet en ontdek meer leads.

DRYVE is een full concept internetbureau dat met je meedenkt over jouw online activiteiten. Webontwikkeling is dan ook een belangrijke tak van onze dienstverlening. Hierbij denk je misschien in de eerste instantie aan het maken van websites – wat wij zeker doen – maar webontwikkeling houdt nog veel meer in.

 

Wij maken namelijk ook complete webapplicaties, ontwikkelen een op maat gemaakt online boekings- of reserveringssysteem en kunnen ervoor zorgen dat je online jouw voorraden kunt beheren, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Responsive website houdt de aandacht vast

De websites die wij maken, stemmen wij helemaal af op de wensen van onze klanten. Uiteraard is het mogelijk om de website responsive te maken, wat betekent dat deze ook goed leesbaar is op mobiele telefoons en tablets. Nu de smartphone steeds meer en meer wordt gebruikt voor internetverkeer is het immers belangrijk dat jouw klanten ook de site goed kunnen zien op dit soort kleinere beeldschermen.

 

Wil je ook dat jouw klanten niet afhaken bij het bekijken van de website op een smartphone of tablet? Dan is een responsive website een absolute must!

” goed zichtbaar op ieder type apparaat “

” een gebruiks-
vriendelijke
beheer-
methode “

Een klantvriendelijk CMS

Op je website geef je informatie over jezelf of over jouw bedrijf. Het is in feite een online visitekaartje, dus het is belangrijk dat de website goed werkt en er mooi uitziet. Minstens zo belangrijk is echter de inhoud. Deze moet actueel zijn, de doelgroep aanspreken en om interessant te blijven voor jouw klanten, moet de inhoud regelmatig geactualiseerd worden.

 

Dit is tegenwoordig heel erg eenvoudig. Wij maken voor onze websites namelijk gebruik van een CMS – een Content Management Systeem. Dit is een gebruiksvriendelijke beheermethode waarmee je zelf makkelijk nieuwe content aan jouw website toe kunt voegen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsberichten, een blog over de dienstverlening of interessant beeld- en videomateriaal. Hiermee heb je het beheer van je website in eigen handen zonder dat het ingewikkeld wordt.

Een goed advies, een fantastisch resultaat

Uiteraard heb je tijdens het maken van jouw website of webapplicatie volledige inspraak op het proces. Samen met jou lopen we door de eisen en wensen, waarbij wij je uiteraard informeren over de vele mogelijkheden. Wij zijn immers gespecialiseerd in webontwikkeling en adviseren je graag over mogelijke toepassingen.

 

Ben je benieuwd naar wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze webontwikkelaars gaan graag voor je en met jou aan de slag!

” volledige inspraak op het proces “

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.