Stel jouw vraag!

Webdesign

Een website moet niet alleen de aandacht trekken. Het dient ook jouw merk te communiceren en het bewustzijn over een product of dienst te verhogen.

Een website moet niet alleen de aandacht trekken. Het webdesign dient ook jouw merk te communiceren en het bewustzijn over een product of dienst te verhogen.

 

De tijd dat een website niet veel meer was dan een statische pagina met enkel wat contactgegevens ligt ver achter ons. Héél ver zelfs, want wij vinden dat een moderne website aan alle eisen van deze tijd moet voldoen. De website moet bij je passen – de website moet uitstralen wie je bent of wat jouw bedrijf doet. Met een goede website trek je klanten over de streep.

 

Bij DRYVE zetten wij dan ook altijd alles op alles om iedere keer een verrassend, uniek en mooi webdesign neer te zetten. Wij kijken samen met je naar wat jij belangrijk vindt aan een website, bespreken wat er mogelijk is en maken voor jou een ontwerp. Heb je zelf al een bepaald idee in je hoofd? Dan werken wij dit natuurlijk graag verder voor je uit!

Een mooi en functioneel webdesign

Een mooie en aantrekkelijke website kun je gerust beschouwen als het online visitekaartje van je onderneming. Bezoekers blijven langer op de site wanneer deze er goed uitziet en ook moet de informatie die zij zoeken makkelijk te vinden zijn. Wanneer wij het webdesign voor jouw nieuwe website maken, weet je zeker dat dit goed komt!

 

Wij denken namelijk niet alleen aan een aantrekkelijke lay-out, maar ook aan een bruikbare lay-out. De menustructuur moet duidelijk zijn, zodat men in een paar klikken bij de gewenste informatie is. Op die manier zullen klanten jouw website blijven bezoeken.

” online visitekaartje van uw onderneming “

” een mooi uiterlijk en gebruikers-

gemak “

Huisstijl geïntegreerd in het webdesign

Daarmee zijn we er natuurlijk nog niet. Wat heel belangrijk is voor bedrijven, is dat het webdesign van de nieuwe website aansluit bij de huisstijl. Op die manier is je bedrijf onmiddellijk herkenbaar en dit geeft de klant ook nog eens een vertrouwd gevoel.

 

DRYVE maakt dit natuurlijk voor jou in orde. Wij zorgen dat de huisstijl in het webdesign wordt geïntegreerd en dat jouw logo op een prominente plek in beeld is. Zonder dat dit afbreuk doet aan de algehele lay-out en de navigatie, uiteraard. Want niet alleen een mooi uiterlijk, maar ook het gebruikersgemak staat bij ons voorop!

Van statisch tot dynamisch: DRYVE ontwerpt jouw nieuwe website

Door onze gespecialiseerde kennis van webdesign is vrijwel alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van video’s, foto’s, animaties of documenten die gedownload kunnen worden? Geen probleem: wij passen dit naadloos in in het webdesign van jouw nieuwe website.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden op het gebied van webdesign DRYVE je kan bieden. Laat ons jou inspireren met onze kennis, kunde en verrassende ideeën om het webdesign van jouw website naar een hoger plan te trekken. Wij horen graag van je!

” van statisch tot dynamisch webdesign bij DRYVE “

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.