Stel jouw vraag!

SEO Veenendaal

Zoals je ongetwijfeld weet, is het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt op het internet. Dit bereikt u door het inzetten van verschillende online hulpmiddelen, waaronder SEO.

Zoals je ongetwijfeld weet, is het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt op het internet. Dit bereik je door het inzetten van verschillende online hulpmiddelen, waaronder SEO. In Veenendaal kun je hiervoor bij DRYVE terecht – een fullservice internetbureau dat zich bezighoudt met al jouw online toepassingen.

 

Uiteraard mag SEO in Veenendaal niet in onze dienstverlening ontbreken. SEO is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization en het houdt in dat wij met behulp van zorgvuldig gekozen trefwoorden ervoor zorgen dat de website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines komt te staan. En uit ervaring weten wij natuurlijk allemaal, dat hoe hoger een website in deze lijsten staat, hoe meer er op geklikt wordt. Op die manier weten potentiële klanten je beter en sneller te vinden.

Specialisten voor SEO in Veenendaal

Het spreekt uiteraard voor zich dat wij een goede SEO in Veenendaal niet baseren op een paar willekeurig gekozen trefwoorden. Dit is immers een traject dat met veel deskundigheid en kennis van zaken moet worden uitgevoerd. Gebruik je namelijk de verkeerde zoekwoorden, dan zal de hele zoekmachine optimalisatie je niets opleveren en is al het werk voor niets geweest. Om dat te voorkomen, vertrouw je dan ook op de SEO specialisten van DRYVE in Veenendaal.

 

In een goed uitgevoerd SEO-traject is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in jouw onderneming. Wat zijn de producten en/of diensten die je levert? Wat zijn enkele unieke kenmerken van jouw bedrijf? Met welke zoekwoorden zou je zelf graag gevonden willen worden? Aan de hand van deze informatie kunnen wij starten met de SEO van de website.

Goede SEO leidt tot meer klanten

De informatie die je ons aanlevert, gebruiken wij als input voor de zoekwoordenanalyse. Dit is een methode om te achterhalen welke trefwoorden het meest geschikt zijn voor de zoekmachine optimalisatie van jouw website. Met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde online tools kunnen onze SEO specialisten in Veenendaal analyseren op welke trefwoorden het meest gezocht wordt. Een belangrijk criterium hierbij is dat deze woorden niet door veel andere sites gebruikt mogen worden. Met deze trefwoorden behaal je dan ook het maximale resultaat.

 

De geselecteerde trefwoorden kunnen wij voor jou implementeren in je website. Dit kan onder andere door het maken van landingspagina’s: informatieve teksten waarin het trefwoord meerdere malen voorkomt. Zoekmachines zullen deze trefwoorden oppikken en jouw website komt hierdoor hoger in de zoekresultaten te staan. Dit is uiteraard het beoogde doel van een geslaagde SEO-campagne.

 

Wil je dat DRYVE ook voor jou aan de slag gaat met SEO? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.