Steeds meer ondernemers zien het belang in van een website die hoog in de zoekresultaten van zoekmachines als Google staat. Jij ook? Dan is het tijd om kennis te maken met het doeltreffende SEO traject van DRYVE in Nijmegen. SEO is namelijk het middel om jouw website hoog in de resultatenlijsten te krijgen en zo de aandacht te trekken van potentiële klanten.

SEO is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization. In het Nederlands spreken wij vaak over zoekmachine optimalisatie, wat meteen duidelijk maakt wat SEO eigenlijk inhoudt: het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Met de juiste aanpassingen wordt jouw website namelijk beter gevonden door de software die achter deze zoekmachines schuilgaat en komt jouw website automatisch hoger in de zoekresultatenlijst te staan. En je weet ongetwijfeld uit ervaring, dat de meeste mensen enkel de bovenste resultaten bekijken. Hier wil jij dus tussen staan!

Onmisbaar: de zoekwoordenanalyse

Wanneer je bij ons komt voor een doelgerichte SEO in Nijmegen of omgeving gaan onze specialisten voor jou voortvarend aan de slag. Allereerst willen wij graag van je horen welke zoekwoorden je vindt passen bij jouw organisatie. Deze input kunnen wij vervolgens meenemen bij het uitvoeren van de zoekwoordenanalyse.

De zoekwoordenanalyse is onmisbaar voor een goede SEO. In Boxmeer weten wij dit als geen ander en daarom maken wij altijd gebruik van speciale online tools om het beste resultaat te behalen. De lijst met geschikte zoekwoorden die wij op deze manier voor je opstellen, kunnen wij verder verwerken in de teksten op jouw website.

Verbluffende resultaten met SEO in Nijmegen en omgeving

Een veel gekozen methode hiervoor is door het aanmaken van landingspagina’s: informatieve teksten waarin het zoekwoord meerdere malen voorkomt. Zoekmachines zetten deze landingspagina’s hoger in hun resultaten en je doelgroep weet jou sneller te vinden. Het gewenste resultaat van een geslaagd SEO traject van DRYVE.

Daarnaast kunnen wij de zoekwoorden ook gebruiken voor het opzetten van een succesvolle online advertentie campagne. Dit houdt in dat wij de zoekwoorden verwerken in gesponsorde zoekresultaten in zoekmachines of dat wij advertenties en banners maken die geplaatst kunnen worden op social media en branche gerelateerde websites. Hiermee bereik je op een eenvoudige wijze nog meer mensen.

Tot slot is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die Google stelt aan SEO. In Nijmegen kunnen onze SEO-specialisten hier uiteraard nog veel meer over vertellen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.