Stel jouw vraag!

SEO Ede

Wanneer je bij ons komt voor een doelgerichte SEO in Ede, Veenendaal of omgeving gaan onze specialisten voor jou voortvarend aan de slag.

Steeds meer ondernemers zien het belang in van een website die hoog in de zoekresultaten van zoekmachines als Google staat. Jij ook? Dan is het tijd om kennis te maken met het doeltreffende SEO traject van DRYVE in Ede. SEO is namelijk het middel om jouw website hoog in de resultatenlijsten te krijgen en zo de aandacht te trekken van potentiële klanten.

 

SEO is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization. In het Nederlands spreken wij vaak over zoekmachine optimalisatie, wat meteen duidelijk maakt wat SEO eigenlijk inhoudt: het optimaliseren van de website voor zoekmachines. Met de juiste aanpassingen wordt jouw website namelijk beter gevonden door de software die achter deze zoekmachines schuilgaat en komt jouw website automatisch hoger in de zoekresultatenlijst te staan. En je weet ongetwijfeld uit ervaring, dat de meeste mensen enkel de bovenste resultaten bekijken. Hier wil jij dus tussen staan!

Onmisbaar: de zoekwoordenanalyse

Wanneer je bij ons komt voor een doelgerichte SEO in Ede, Veenendaal of omgeving gaan onze specialisten voor jou voortvarend aan de slag. Allereerst willen wij graag van je horen welke zoekwoorden je vindt passen bij jouw organisatie. Deze input kunnen wij vervolgens meenemen bij het uitvoeren van de zoekwoordenanalyse.

 

De zoekwoordenanalyse is onmisbaar voor een goede SEO. In Ede, Veenendaal en omgeving weten wij dit als geen ander en daarom maken wij altijd gebruik van speciale online tools om het beste resultaat te behalen. De lijst met geschikte zoekwoorden die wij op deze manier voor je opstellen, kunnen wij verder verwerken in de teksten op jouw website.

Verbluffende resultaten met SEO in Ede en omgeving

Een veel gekozen methode hiervoor is door het aanmaken van landingspagina’s: informatieve teksten waarin het zoekwoord meerdere malen voorkomt. Zoekmachines zetten deze landingspagina’s hoger in hun resultaten en je doelgroep weet jou sneller te vinden. Het gewenste resultaat van een geslaagd SEO traject van DRYVE vlakbij Ede.

 

Daarnaast kunnen wij de zoekwoorden ook gebruiken voor het opzetten van een succesvolle online advertentie campagne. Dit houdt in dat wij de zoekwoorden verwerken in gesponsorde zoekresultaten in zoekmachines of dat wij advertenties en banners maken die geplaatst kunnen worden op social media en branche gerelateerde websites. Hiermee bereik je op een eenvoudige wijze nog meer mensen.

 

Tot slot is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die Google stelt aan SEO. In Ede, Veenendaal en omgeving kunnen onze SEO-specialisten hier uiteraard nog veel meer over vertellen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Maak vandaag nog een afspraak!

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.