Stel jouw vraag!

SEA Ede

Online advertenties zijn bovendien veel breder inzetbaar dan alleen als gesponsorde links in zoekmachines. Ook op social media hebben de SEA campagnes van DRYVE al vele malen hun effectiviteit bewezen.

Vraag jij je wel eens af hoe je meer potentiële klanten naar jouw website trekt? Dan hebben wij het antwoord voor je: met SEA. In Veenendaal nabij Ede ben je bij fullservice internetbureau DRYVE aan het juiste adres voor de ontwikkeling en de realisatie van al jouw online marketing campagnes. Uiteraard is het opzetten van een wervende online advertentie campagne daar onlosmakelijk mee verbonden.

 

SEA (Search Engine Advertising) is de Engelse benaming van online adverteren. Je hebt er ongetwijfeld zelf ook al eens op geklikt, de gesponsorde resultaten die je vindt in de zoekresultatenlijst van bijvoorbeeld Google of een aantrekkelijke banner op een informatieve website. Je weet dus dat het werkt! Hoog tijd om SEA door DRYVE in Veenendaal vlakbij Ede ook voor jouw onderneming in te laten zetten.

Flexibel adverteren met Google AdWords

Op het gebied van SEA kunnen wij verschillende strategieën voor je ontwikkelen. Je kunt deze uiteraard met elkaar combineren voor het beste resultaat, maar ook al een afzonderlijke campagne doet wonderen voor de bezoekersaantallen op jouw website. Een goede manier om te starten met SEA is door in Ede een Google AdWords campagne op te laten zetten.

 

Google AdWords richt zich op de gesponsorde links is de resultatenlijst van Google. Google is de meest gebruikte zoekmachine van Europa en de Verenigde Staten, waardoor het de perfecte start is voor een geslaagde online advertentie campagne.

 

Bovendien is Google AdWords een effectieve manier om snel te schakelen, bijvoorbeeld wanneer je een product of dienst extra onder de aandacht wilt brengen. Dit kan handig zijn om in te spelen op actuele ontwikkelingen, bij uitbreiding van je assortiment of dienstverlening of omdat je merkt dat er veel vraag naar is. Door DRYVE in te schakelen voor jouw SEA, zorgen wij voor je in Ede ervoor dat een dergelijke campagne snel van start kan gaan.

Veelzijdige SEA specialist voor Ede en omgeving

Online advertenties zijn bovendien veel breder inzetbaar dan alleen als gesponsorde links in zoekmachines. Ook op social media hebben de SEA campagnes van DRYVE al vele malen hun effectiviteit bewezen. Met aantrekkelijke en wervende banners en advertenties kunnen wij op onder andere Facebook, LindkedIn en Twitter de doelgroep bereiken die je voor ogen hebt.

 

Samen met de SEA-specialisten van DRYVE kun je er vandaag nog voor zorgen dat meer potentiële klanten hun weg naar jouw website weten te vinden. Maak een afspraak om de SEA wensen voor jouw bedrijf in Ede of omgeving met ons te bespreken.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.