In het eerdere bericht “Past jouw website zich al aan?” hebben wij je al verteld over wat responsive webdesign inhoud en wat hierin een goede toepassing kan zijn. Maar de ontwikkeling hierin gaat verder.

Beloning van Google voor responsive

Sinds enige tijd zal de zoekmachine Google webpagina’s die zich aanpassen aan de gebruiker belonen met een toevoeging in de zoekresultaten als “mobile friendly”. Dit zorgt er voor dat wanneer je in de zoekresultaten getoond wordt mits je website optimaal is ingericht voor de bezoekers dat de kans sterk toeneemt dat deze bezoeker ook daadwerkelijk jouw pagina gaat bekijken in plaats van de pagina van je concurrent(en).

Wij bieden jou de mogelijkheid om je website of webshop door ons responsive te laten maken. Jouw website wordt hiermee zichtbaar op elke desktop, mobiel of tablet; Wij ontwerpen de responsive website interface. Wij zullen je het ontwerp toe sturen voor goedkeuring, en bij goedkeuring maken wij de website of webshop op basis van bovenstaande Google vriendelijk en responsive. Niet responsive naar responsive design is beschikbaar voor nagenoeg ieder platform / CMS systeem; denk hierbij bijvoorbeeld aan WordPress, Magento Joomla, Drupal, Typo3 etc. etc..

Wil jij weten of je website of webshop optimaal responsive is? Of wil je je website of webshop door ons responsive laten maken?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.