Over ons

DRYVE is een online marketing bureau. Vanuit Veenendaal helpen wij bedrijven en organisaties met het behalen van de gestelde online doelen. Door een pragmatische en analytische werkwijze ontwikkelen wij effectieve en slimme online marketingstrategieën mét resultaat.

Dit doen wij door het inzetten van diverse onderdelen van online marketing. Waarbij wij de juiste boodschap, het juiste kanaal en de juiste opvolging binnen de klantreis optimaal inrichten. Hierbij maken wij gebruik van het See, Think, Do, Care-model:

See – Wij zorgen dat je zichtbaar bent waar jouw potentiële klanten zijn.
Think – Wij zorgen dat jouw klanten weloverwogen kiezen voor jou.
Do – Wij zorgen dat jij wél aanvragen of omzet haalt door hen te activeren.
Care – Wij zorgen dat je klanten ambassadeurs worden voor jouw bedrijf.

Elke fase in de klantreis krijgt bij ons haar eigen doelen en KPI’s om tot het gewenste online resultaat te komen.

Missie

Meer grip op online marketingactiviteiten geven zien wij als onze missie. Dit doen wij voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Hiervoor maken wij gebruik van effectieve en slimme marketingstrategieën. Daarnaast ondersteunen én nemen wij zorg uit handen door het inzetten van verschillende aspecten van online / digital marketing.

Wij spreken jouw taal; helder, duidelijk en zo min mogelijk jargon. Zo brengen wij de kennis over op jou. En geloven hiermee dat jij meer grip op online marketing krijgt!
Elke dag opnieuw; persoonlijk, in vrijheid en met een glimlach en respect!

Visie

Op termijn zullen enkel bedrijven en organisaties die succesvol grip op online marketing hebben verkregen dit effectief en data-gedreven kunnen inzetten voor hun klanten. Slimme marketingstrategieën, zoals wij deze nu al inzetten, blijven hierin een belangrijke succesfactor. De ontwikkeling zal niet stil blijven staan en het zijn dan ook niet degene die het sterkst zijn die hierin overleven, maar degene die zich het best kunnen aanpassen.

De 6 beloftes

Als online marketing bureau vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en transparant te zijn waar wij voor staan en wat onze relaties van ons mogen verwachten. Hiervoor hebben wij “de 6 beloftes van DRYVE” opgesteld. En je mag ons er aan houden!