Stel jouw vraag!

Optimalisatie

Haal het beste uit je website of webshop met zoekmachine optimalisatie!

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor jou veranderen? Meer bezoekers, hogere conversies, beter ROI (return on investment) en zo veel meer!

 

De optimalisatie van een website of webshop verdelen wij gemakshalve in een tweetal onderdelen: onpage en offpage. Deze onderdelen zijn zelf ook weer verder op te delen in onder andere: het technisch aspect, webteksten, landingspagina’s en de gebruikerservaring (usability).

 

Onder onpage optimalisatie vallen alle werkzaamheden die op de eigenlijke website of webshop gedaan worden voor de verbetering van de bezoekers ervaring. Bijvoorbeeld de technische inhoud van de bestanden verbeteren, op juiste wijze gebruik maken van (product)- pagina omschrijvingen / teksten en zeker ook kritisch de pagina usability aanpakken. Door dit toe te passen zal de basis van optimalisatie worden bereikt.

 

Een volgende, aanvullende, stap in de website of webshop optimalisatie is de offpage optimalisatie. Een van de mogelijke toepassingen is het verbeteren van het linkprofiel naar je website of webshop, zodat deze een hoger aanzien zal genieten in de zoekmachines. Maar ook een juiste profilering bij de diverse informatie-websites (Google, Reviewsites etc. etc.) behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop, zodat deze optimaal gevonden kunt worden. Wanneer jij je website of webshop reeds bij ons hebt laten ontwikkelen ben je, doorgaans, al verzekerd van deze zoekmachine optimalisatie.

 

Zoekmachine optimalisatie waarmee het beste uit je website of webshop gehaald wordt.

 

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.