Stel jouw vraag!

Optimalisatie

Haal het beste uit je website of webshop met zoekmachine optimalisatie!

Wat kan zoekmachine optimalisatie voor jou veranderen? Meer bezoekers, hogere conversies, beter ROI (return on investment) en zo veel meer!

 

De optimalisatie van een website of webshop verdelen wij gemakshalve in een tweetal onderdelen: onpage en offpage. Deze onderdelen zijn zelf ook weer verder op te delen in onder andere: het technisch aspect, webteksten, landingspagina’s en de gebruikerservaring (usability).

 

Onder onpage optimalisatie vallen alle werkzaamheden die op de eigenlijke website of webshop gedaan worden voor de verbetering van de bezoekers ervaring. Bijvoorbeeld de technische inhoud van de bestanden verbeteren, op juiste wijze gebruik maken van (product)- pagina omschrijvingen / teksten en zeker ook kritisch de pagina usability aanpakken. Door dit toe te passen zal de basis van optimalisatie worden bereikt.

 

Een volgende, aanvullende, stap in de website of webshop optimalisatie is de offpage optimalisatie. Een van de mogelijke toepassingen is het verbeteren van het linkprofiel naar je website of webshop, zodat deze een hoger aanzien zal genieten in de zoekmachines. Maar ook een juiste profilering bij de diverse informatie-websites (Google, Reviewsites etc. etc.) behoren tot de mogelijkheden.

 

Wij zorgen voor zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop, zodat deze optimaal gevonden kunt worden. Wanneer jij je website of webshop reeds bij ons hebt laten ontwikkelen ben je, doorgaans, al verzekerd van deze zoekmachine optimalisatie.

 

Zoekmachine optimalisatie waarmee het beste uit je website of webshop gehaald wordt.

 

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

Met trots werken wij o.a. voor

 

Net en zorgvuldig

★★★★★
5 5 1
Nette, zorgvuldige manier van werken.

Een aanrader

★★★★★
5 5 1
De magento expert uit Land van Cuijk! De communicatie liep soepel. Een aanrader voor ieder bedrijf dat graag korte lijnen houdt en direct resultaat wil zien.

Professioneel en snel geholpen

★★★★★
5 5 1
Zeer professioneel en snel geholpen. Bij vragen altijd snel en in duidelijke taal antwoord. Er wordt ook goed ingespeeld op onze wensen.