Online adverteren / SEA

Home » Online adverteren / SEA

DRYVE is een full service internetbureau dat graag met je meedenkt, zeker wanneer het op Search Engine Advertising (SEA) aankomt. Oftewel, het online adverteren via zoekmachineadvertenties.

Het doel van een SEA campagne mag duidelijk zijn: via doelgerichte advertenties zorgen wij ervoor dat je de gewenste doelgroep aanspreekt. Wij zorgen voor de juiste zoektermen, verwerken deze in overtuigende advertentieteksten en de internetgebruiker doet de rest. Jouw site zal meteen zichtbaar meer bezocht worden!

Google Ads als toverwoord

Wil je online adverteren, dan raden wij je vrijwel altijd aan om te starten met een Google Ads-campagne. Google is immers de meest gebruikte zoekmachine van Nederland, Europa en de Verenigde Staten en daardoor de zoekmachine met het grootste bereik onder potentiële klanten.

Bij een Google Adword-campagne ben je behoorlijk flexibel. Zo kun je onder andere zelf instellen welke demografische of geografische zichtbaarheid jouw advertenties moeten hebben, ben je niet gebonden aan een maximum aantal zoektermen, kun je maximale kosten per dag instellen en is het ook mogelijk om de advertentie op partnersites van Google aan te bieden. Wij vertellen je hier graag meer over bij het bepalen van jouw SEA-strategie.

Een aantrekkelijke SEA-campagne op social media

Online adverteren speelt zich overigens niet alleen af in de zoekmachines. Ook social media, zoals Facebook, Twitter of LinkedIn, lenen zich uitstekend voor een goede SEA-campagne. Wij kunnen hiervoor bijvoorbeeld pakkende banners ontwerpen die onmiddellijk de aandacht van jouw nieuwe klanten trekt én vasthoudt.

Het grote voordeel van online adverteren is bovendien, dat je zelf het (maand)budget hiervoor kunt vaststellen. Uiteraard kan DRYVE je adviseren in wat wenselijk is om bepaalde doelen te verwezenlijken.

De vele voordelen van online adverteren

Wij zetten graag de voordelen van een goede SEA-campagne zoals DRYVE die voor je kan opzetten nog even op een rijtje:

  • Online adverteren is flexibel en snel. Dit maakt het een ideaal middel voor tijdelijke acties.
  • Je bent meteen duidelijk in beeld bij nieuwe klanten die zoeken naar jouw product of dienst.
  • Je betaalt alleen voor de advertentie wanneer hier ook daadwerkelijk op geklikt wordt.
  • Online adverteren is ideaal om een lokale gebruikersgroep aan te spreken dankzij de mogelijkheden om de campagne lokaal af te stemmen.
  • Een banner is een prima manier om de aandacht te trekken van je doelgroep.
  • Je hebt altijd inzicht in het verloop en de resultaten van jouw SEA-campagne.

Kortom, een goed uitgewerkte SEA-campagne mag eigenlijk niet aan jouw online marketingstrategie ontbreken! Wil je dan ook meteen aan de slag hiermee? Neem contact met ons op voor meer informatie. De SEA-specialisten van DRYVE kunnen jou alles vertellen over de vele mogelijkheden en voordelen van het online adverteren.