Online adverteren
direct zichtbaarheid

Wij zorgen dat jouw site direct zichtbaar is met een goed opgezette online advertentie campagne.

  Ontvang gratis jouw online marketing quickscan


  Het doel van een online advertentie campagne

  Via doelgerichte advertenties zorgen wij ervoor dat jij de gewenste doelgroep aanspreekt. Dit doen wij met de juiste zoektermen, verwerken deze in overtuigende advertentieteksten en de internetgebruiker doet de rest.

  DRYVE is een full service internetbureau dat graag met je meedenkt, zeker wanneer het op Search Engine Advertising (SEA) aankomt. Oftewel, het online adverteren via zoekmachineadvertenties.

  Het doel van een SEA campagne mag duidelijk zijn: via gerichte advertenties de gewenste doelgroep aanspreken. Door dit te koppelen aan de juiste zoektermen en activerende advertentieteksten zal jouw pagina direct meer bezocht worden!

  Google Ads als toverwoord

  Wil je online adverteren, dan raden wij je vrijwel altijd aan om te starten met een Google Ads-campagne. Google is immers de meest gebruikte zoekmachine van Nederland, Europa en de Verenigde Staten en daardoor de zoekmachine met het grootste bereik onder potentiële klanten. Ook wanneer je wilt adverteren met producten uit je webshop is Google Ads interessant in combinatie met Google Shopping.

  Bij een Google Ads-campagne ben je behoorlijk flexibel. Zo kun je onder andere zelf instellen welke demografische of geografische zichtbaarheid jouw advertenties moeten hebben, ben je niet gebonden aan een maximum aantal zoektermen, kun je maximale kosten per dag instellen en is het ook mogelijk om de advertentie op partnersites van Google aan te bieden. Wij vertellen je hier graag meer over bij het bepalen van jouw SEA-strategie.

  Een aantrekkelijke SEA-campagne op social media

  Online adverteren speelt zich overigens niet alleen af in de zoekmachines. Ook social media, zoals Facebook, Twitter of LinkedIn, lenen zich uitstekend voor een goede SEA-campagne. Wij kunnen hiervoor bijvoorbeeld pakkende banners ontwerpen die onmiddellijk de aandacht van jouw nieuwe klanten trekt én vasthoudt.

  Het grote voordeel van online adverteren is bovendien, dat je zelf het (maand)budget hiervoor kunt vaststellen. Uiteraard kan DRYVE je adviseren in wat wenselijk is om bepaalde doelen te verwezenlijken.

  De vele voordelen van online adverteren

  Wij zetten graag de voordelen van een goede SEA-campagne zoals DRYVE die voor je kan opzetten nog even op een rijtje:

  Kortom, een goed uitgewerkte SEA-campagne mag eigenlijk niet aan jouw online marketingstrategie ontbreken! Wil je dan ook meteen aan de slag hiermee? Neem contact met ons op voor meer informatie.