Het werkt echt: online adverteren. Nabij Ede vind je DRYVE, een fullservice internetbureau waar je terecht kunt voor alles op het gebied van online marketing. Een doordachte en geslaagde online advertentie campagne mag dan ook niet in onze dienstverlening ontbreken!

Wanneer je ons inschakelt om voor jou online te adverteren, gaan wij in Veenendaal nabij Ede allereerst met elkaar in gesprek. Samen kijken wij naar wat de doelen zijn, zodat wij een passende internetcampagne voor je kunnen opzetten. Onze SEA-specialisten zullen je versteld doen staan met de wervende en aansprekende online advertenties waarmee je binnen korte tijd meer bezoekers naar jouw website trekt.

Zoekmachines en social media

De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising – de Engelse term voor online adverteren. In Ede hebben wij al vele online advertentiecampagnes opgezet en ook voor jou gaan we graag aan de slag om nieuwe klanten naar jouw website te leiden. Dit doen wij met goed doordachte advertenties die wij onder andere kunnen plaatsen in de resultatenlijst van zoekmachines. Je hebt ongetwijfeld zelf ook al eens geklikt op dit soort gesponsorde resultaten: het bewijs dat het werkt.

Ook social media zijn tegenwoordig een belangrijk kanaal voor online marketing. Online adverteren betekent in Ede dan ook dat wij hier slim gebruik van maken. Hiervoor kunnen wij speciale banners en advertenties ontwerpen en plaatsen op onder andere Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Een groot voordeel van social media is bovendien, dan wij ons op een specifieke doelgroep kunnen richten. Hiermee haal je maximaal resultaat met online adverteren. In Veenendaal nabij Ede laten wij je met enkele praktijkvoorbeelden graag zien hoe het werkt.

Online adverteren met DRYVE

Ben jij ook zo enthousiast over online adverteren? DRYVE nabij Ede is dat wel! Wanneer je ons vraagt om voor jou een Google Ads campagne op te zetten, gaan wij uiteraard meteen voor jou aan het werk.

Google Ads is een fantastische online marketing tool die je als ondernemer heel veel flexibiliteit biedt. Je kunt namelijk zelf instellen hoeveel geld je hieraan wilt uitgeven door een maximaal aantal kliks per dag in te stellen (je betaalt voor iedere keer dat er op jouw advertentie wordt geklikt). Ook kun jij je richten op een specifieke doelgroep door het instellen van onder andere demografische en geografische voorkeuren. Op die manier bereik je het maximale resultaat door middel van online adverteren. Wij raden je dan ook bijna altijd aan om te starten met een Google Ads campagne.

Maak vandaag nog gebruik van de online dienstverlening van DRYVE. Wij kunnen je ondersteunen bij al jouw webtoepassingen. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar wat er mogelijk is.