Marketplaces voor
meer omzet

Wil jij meer omzet, een groter bereik en groeien met jouw webshop? Marketplaces bieden uitkomst.

  Ontvang gratis jouw online marketing quickscan


  De vele voordelen
  van grote marketplaces

  Door je producten op marketplaces zoals Bol.com, Amazon en Google Shopping aan te bieden bereik jij direct meer potentiële klanten voor jouw bedrijf.

  Wij zorgen ervoor dat jouw producten goed, volledig en zo optimaal als mogelijk op de marketplaces getoond worden.

  Voor het gereed maken van de producten in de webshop, het realiseren van de koppeling tussen webshop en platform, het optimaliseren van de producten in de marketplaces én adverteren op deze marketplaces ben je bij ons aan het juiste adres.

  Voor een geslaagde stap naar de marketplaces is er heel wat gespecialiseerde kennis vereist. Kennis die wij als full service internetbureau in huis hebben. Niet alleen zorgen wij dat jouw producten goedgekeurd worden om te verkopen op de platformen, wij zorgen er ook voor dat dit zo optimaal mogelijk gebeurt. Dit alles verzekert jou van effectief verkopen via marketplaces!

  Wanneer jij, naast je webshop, meer online wilt gaan verkopen is het plaatsen van je producten op een marketplace dé oplossing. Wel bekend zijn natuurlijk Bol.com, Amazon en Google Shopping. Zij zorgen voor een gigantische toename in zichtbaarheid bij hun bezoekers. Hierdoor is het verkopen van jouw product via deze platformen heel interessant!

  Wil jij weten waar jij kansen  voor jouw producten laat liggen? Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.