Stel jouw vraag!

Marketing

Product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of verhogen van verkopen!

Online marketing of e-marketing is in essentie een samenvoeging van onder andere: zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization – SEO) en zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising – SEA). Vaak wordt dit ook aangemerkt als: zoekmachine marketing (Search Engine Marketing – SEM).

 

Met online marketing brengen wij het creatieve en technische samen. Denk hierbij aan het design, adverteren en verkoop. Met als achterliggende redenen: product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of het verhogen van de verkopen.

 

Om de beschikbare online marketing kanalen zo effectief mogelijk te kunnen inzetten adviseren wij altijd eerst om de betreffende website of webshop zoekmachine vriendelijk te maken. Het doel hiervan is om met minder marketing inspanningen hetzelfde resultaat te behalen, juist omdat deze basis in orde zal zijn!

 

Aanvullend zal er een strategie bepaalt worden om de kanalen optimaal te benutten, zodat de online marketing zijn vruchten zal gaan afwerpen. Enkele voorbeelden hierin kunnen zijn het inzetten van offpage zoekmachine optimalisatie, online adverteren of de inzet van social media.

 

Door de laatste ontwikkelingen direct toe te passen en gebruik te maken van de laatste technieken helpen en adviseren wij jou graag bij de online marketing!

 

Product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of verhogen van verkoop…

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.