Online marketing of e-marketing is in essentie een samenvoeging van onder andere: zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization – SEO) en zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising – SEA). Vaak wordt dit ook aangemerkt als: zoekmachine marketing (Search Engine Marketing – SEM).

Creatief en technisch

Met online marketing brengen wij het creatieve en technische samen. Denk hierbij aan het design, adverteren en verkoop. Met als achterliggende redenen: product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of het verhogen van de verkopen.

Om de beschikbare online marketing kanalen zo effectief mogelijk te kunnen inzetten adviseren wij altijd eerst om de betreffende website of webshop zoekmachine vriendelijk te maken. Het doel hiervan is om met minder marketing inspanningen hetzelfde resultaat te behalen, juist omdat deze basis in orde zal zijn!

Bepaal je strategie

Aanvullend zal er een strategie bepaalt worden om de kanalen optimaal te benutten, zodat de online marketing zijn vruchten zal gaan afwerpen. Enkele voorbeelden hierin kunnen zijn het inzetten van offpage zoekmachine optimalisatie, online adverteren of de inzet van social media.

Door de laatste ontwikkelingen direct toe te passen en gebruik te maken van de laatste technieken helpen en adviseren wij jou graag bij de online marketing!

Product promotie, merkbeleving, reputatie verbetering of verhogen van verkoop? Wij helpen jou met het behalen van het gewenste resultaat!