Stel jouw vraag!

Magento 2

Magento 2 is dé software als het gaat om het ontwikkelen van een effectieve webshop. Wie meer garantie op succes wil, zorgt dat de basis gelegd wordt met dit platform.

Magento 2 is dé software als het gaat om het ontwikkelen van een effectieve webshop. Wie meer garantie op succes wil, zorgt dat de basis gelegd wordt met dit platform. Het is van belang om het maximale uit de middelen te halen. Om er zeker van te zijn dat jij dit doet, huur je natuurlijk een Magento 2 specialist in. Een ervaren professional weet welke functionaliteiten van het platform voor jou als ondernemer van belang zijn. Waarbij ook wordt gezorgd dat deze op de juiste wijze worden toegepast. Het gaat dan om marketingtools, maar bijvoorbeeld ook om toepassing van SEO. Dit zorgt dat jouw onlineonderneming optimaal kan functioneren.

Installatie Magento 2

Hoewel de installatie van Magento 2 misschien simpel overkomt, is het belangrijk om dit door een kenner van het platform te laten verzorgen. Dit met het oog op optimalisering van de mogelijkheden. Het platform is zeer flexibel en volledig aan te passen aan de toepassing die je voor ogen hebt. Dat betekent ook dat alle onderdelen op de juiste wijze met elkaar verbonden moeten worden. Juist op dit vlak kan ervaring en uitgebreide kennis een meerwaarde zijn. De gebruiksvriendelijkheid is immers een belangrijke reden om voor deze software te kiezen, mits je alles uit de geboden mogelijkheden weet te halen.

” Magento 2 optimaliseren van mogelijkheden “

” Een- voudig te perso- naliseren “

Aanpassingen Magento

Mocht je na enige tijd Magento 2 op een andere wijze willen inzetten voor jouw webshop, dan is het doen van aanpassingen geen probleem. Dit kan om zoiets simpels gaan als het aanpassen van het thema, maar ook om hele complexe zaken. Het belangrijkste voordeel van dit platform is dat het gemakkelijk te personaliseren is. Dat maakt het mogelijk om het precies op die wijze in te richten is zoals dit voor jouw onderneming het best uitkomt. Dit kan in de loop der tijd natuurlijk veranderen. Die aanpassingen verzorgen is het best over te laten aan een kenner. Zo zorg je ervoor dat de huidige instellingen en data niet verloren hoeft te gaan.

Magento 2 onderhoud

Ook het doen van onderhoud is van groot belang om Magento 2 optimaal voor je te laten functioneren. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het tijdig installeren van belangrijke updates of upgrades. Daarnaast is het goed om de werking van de verschillende onderdelen van tijd tot tijd te controleren. Je wilt immers het maximale uit jouw onlineonderneming blijven halen en een optimaal functionerende webshop is hier natuurlijk een essentiële schakel in. Het onderhouden op regelmatige basis, is echter ook tijdsintensief en daarom beter in handen te geven van een expert die dit tijdig en volledig kan verzorgen.

” Magento 2 onderhouden is overhouden “

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.