Wanneer je reeds een webwinkel hebt kun je op een bepaald moment tegen een probleem aan lopen waarbij een oplossing gezocht moet worden. Zo kan het zijn dat je meer processen wilt gaan automatiseren in de webshop, een koppeling met een bepaald programma wilt hebben of je wenst een uitbreiding van een bepaalde mogelijkheid voor de bezoeker ten behoeve van het gebruikersgemak. Magento heeft de vorm aangenomen van een gerenommeerd webwinkel systeem waar veel bedrijven voor kiezen of waarna deze de overstap maken. Het Magento 2 platform is nog steeds volop groeiende en dit biedt grote kansen voor jou als beginnende of reeds gevestigde webwinkelier.

Magento 2 als CMS voor je webshop

Allereerst is Magento een zeer uitgebreidt webwinkelsysteem en bovendien uitermate geschikt om aan (toekomstige) wensen te blijven voldoen. Als je een webshop wilt starten biedt Magento je tal van mogelijkheden om hiermee te helpen. Hierbij kun je denken aan de implementatie van iDEAL, voorraadbeheer, automatische facturatie en statistieken. Maar zeker ook voor gevestigde webwinkeliers is de overstap naar een Magento webwinkel een interessante optie. Naast de eerder genoemde mogelijkheden biedt het Magento webshop systeem de mogelijkheid om relatief eenvoudig mee te groeien met de wensen en behoeftes van jouw webwinkel. Hierbij kun je denken aan de koppeling tussen Magento en een boekhoudprogramma, koppeling met een verzend bedrijf, meerdere webshops vanuit één beheershop (handig voor niche markten/specialisering) en zelfs het aanbieden van producten aan wederverkopers vanuit één en hetzelfde systeem.

Dit zijn slecht enkele van de vele mogelijkheden die het Magento webwinkel systeem bieden. En heb je een bepaalde behoefte voor jouw webshop waarvan nog geen bestaande oplossing voor handen is dan zullen wij voor jouw behoefte een maatwerk Magento oplossing ontwikkelen. Een belangrijke pijler wanneer wij een Magento shop ontwikkelen is het webwinkel systeem voorzien van een gedegen technische basis en van zoekmachine optimalisatie. Ook in het traject nadat jij jouw webshop hebt laten maken door ons; het monitoren en sturen van gebeurtenissen of het doorvoeren van verbeteringen aan de Magento webwinkel kunnen wij voor jou uit handen nemen.

Magento webshop laten maken

Wanneer je er voor kiest om bij ons jouw Magento webshop te laten maken ben je verzekerd van een webshop waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrenten en hierbij de eerste voorsprong al te pakken hebt! Een Magento webshop laten maken gaat bij ons aan de hand van jouw wensen, maar wel vanuit het oogpunt van de (potentiële) bezoekers. Uiteindelijk zijn het de webshop bezoekers die zorgen voor een uiteindelijke bestelling en hiermee dus omzet voor de webwinkel!