Wanneer je bepaalde producten of diensten aanbiedt met je website of webshop wil je hiermee ook getoond worden in de resultaten van zoekmachines. Maar wat als je hierbij niet of goed genoeg gevonden wordt? Dan is goede linkbuilding, ook wel linkprofilering, dé oplossing!

Essentie van linkbuilding

De essentie van linkbuilding is het vergaren van links naar een website of webshop om hiermee een zo breed mogelijk link profiel te krijgen zodat op termijn je hiermee een toppositie verkrijgt. Een zeer belangrijk en heel groot voordeel voor jou is dat met onze link profilering de linken natuurlijk verkregen worden.

Voordat er begonnen kan worden met het inzetten hiervan zal jouw website of webshop eerst op een aantal punten gecontroleerd worden op verbeterpunten ten aanzien de vindbaarheid. Nadat deze controle heeft plaatsgevonden zullen wij je adviseren in deze punten en op welke wijze wij deze veranderingen het beste kunnen doorvoeren. Nu jouw website of webshop klaar is voor de inzet van onze link profilering zullen wij samen de beste strategie van inzet hiervan gaan bepalen.

Verhoogd rendement

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Ads is het rendement zowel op korte als op lange termijn vele mate hoger en doeltreffender met onze linkbuilding mogelijkheden.

Als jouw website boven de concurrent getoond wordt in Google is de kans aanzienlijk groter dat er op jouw link geklikt wordt in plaats van de link van de concurrent.