Stel jouw vraag!

Landingspagina’s

Je ontvangt niet voldoende respons op je campagnes?

Wanneer een eerder bedachte online of offline campagne niet helemaal uitpakt zoals je van tevoren had gewenst is afhankelijk van meerdere factoren: Wat heb je te bieden? Hoe hoog is de drempel? Wat moet ik ervoor doen? Al deze factoren, en meer, kunnen een rol spelen op de respons van de campagne.

 

Afhankelijk van de uiteindelijke doel van de campagne zullen wij een landingspagina ontwikkelen met enkel en alleen het realiseren van dit doel door de bezoeker. Dient de bezoeker bijvoorbeeld zijn of haar gegevens achter te laten om mee te dingen in een actie? Dan zal de landingspagina welke wij voor jou ontwikkelen enkel de noodzakelijke gegevens vragen.

 

Met hierbij als voornaamste reden de drempel voor slechte of negatieve respons zo veel mogelijk tot een minimum te beperken en de campagne voor jou het gewenste resultaat kan bieden.

 

Heb je een specifieke campagne waarbij je een bepaalde respons wilt behalen?
Dan hebben wij voor jou de best passende oplossing in een goede landingspagina!

 

Een goede campagne valt of staat met de ontwikkeling van een juiste landingspagina. Hiermee vergroot je de kans op positieve respons aanzienlijk.

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.