Stel jouw vraag!

Hoger in Google

Jij wilt toch ook hoger in Google staan?

Een goede positie in Google is van veel factoren afhankelijk en kan het succes van jouw website of webshop bepalen!

 

Stel jezelf eens de vraag hoe vaak jij zelf zoekt in Google op pagina 4 of zelfs nog verder? Zeer waarschijnlijk is het antwoord niet vaak. Sterker nog: meer dan 40% van alle mensen die Google gebruiken, zoeken niet verder dan de eerste pagina. Des te belangrijker is het voor jouw website of webshop om hoger in Google te scoren.

 

Allereerst is het van belang dat de website of webshop zoekmachine vriendelijk gemaakt is en hierna zoekmachine geoptimaliseerd wordt. Naast het optimaliseren van de site is ook de authenticiteit van de gebruikte teksten (bijvoorbeeld webteksten of productteksten) een belangrijk aspect om hoger in Google getoond te worden. Al deze punten, en meer, helpen mee om hoger in Google te eindigen.

 

Vanuit de basis zullen wij jouw website of webshop gaan beoordelen op verbeterpunten ten aanzien van een hogere positie in Google. Wanneer alle knelpunten zijn getraceerd zullen wij hier veranderingen in doorvoeren, zodat er een begin kan worden gemaakt om een hogere positie in Google te verkrijgen.

 

Als jouw website boven de concurrent getoond wordt in Google is de kans aanzienlijk groter dat er op jouw link geklikt wordt in plaats van de link van de concurrent.

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.