Ben je op zoek naar een manier om efficiënter online te verkopen, met méér gemak? Wij maken dit mogelijk voor jou!

Meer gemak, meer verkopen

Jouw webwinkel of website is veel meer dan alleen het online visitekaartje van je bedrijf. Vanzelfsprekend representeert dit online kanaal het bedrijf en, indien goed opgezet, zal deze de algehele beeldvorming van het bedrijf juist versterken. Bij ons wordt er verder gekeken en gedacht.

Wat wij enorm belangrijk vinden is dat een, door ons, ontwikkelde en onderhouden webwinkel of website jou als ondernemer laat ondernemen en dat je niet bezig hoeft te zijn met het onderhouden van dit online kanaal. Denk hierbij aan het automatiseren van diverse aspecten, het naadloos combineren van website met webwinkel, het uitvoeren van aanpassingen, onderhouden of bijv. het efficiënter inrichten (door middel van metingen in o.a. Google Analytics) van de reeds bestaande webwinkel of website.

Een efficiënte inrichting van websites en webwinkels zorgt immers bij iedere ondernemer voor:  minder ergernis en wellicht nog wel belangrijker; een enorme tijdsbesparing!

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van webwinkel en website CMS-systemen zoals: Magento, WordPress, Joomla om deze op een efficiënte manier voor jouw bedrijf in te kunnen zetten.

Benieuwd wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij bekijken graag jouw specifieke mogelijkheden.