Stel jouw vraag!

E-commerce

Webshops worden conversieverhogend ontwikkeld, bieden onbeperkte mogelijkheden en toekomstige uitbreidingen zijn altijd mogelijk.

De consument van tegenwoordig bestelt steeds meer producten online. Niet alleen boeken en kleding, maar ook bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen, (tuin)meubels, drogisterijartikelen, elektronica en speelgoed. E-commerce wordt dan ook steeds belangrijker.

 

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf hier het maximale uit kan halen? DRYVE denkt met je mee en stelt een e-commerce strategie met je op!

Gespecialiseerde kennis van e-commerce

Wist je namelijk, dat e-commerce veel meer omvat dan alleen het aanbieden van producten in een webshop? Ook het afhandelen van online betalingen, distributie en online marketing worden tot e-commerce gerekend. Om hier als onderneming strategisch in mee te gaan, is een gedegen kennis van het onderwerp nodig.

 

Onze ervaring is, dat veel ondernemers hier vaak niet de tijd en de mogelijkheden voor hebben. Hier springen wij dan ook graag voor je bij!

” e-commerce is meer dan aanbieden van producten “

” groei door een goede e-commerce strategie “

Een complete oplossing

De e-commerce specialisten van DRYVE gaan samen met jou kijken naar je huidige situatie en brengen de plannen en wensen voor de toekomst in kaart. Op basis hiervan kunnen wij een e-commerce strategie voor jou uitstippelen en implementeren. En of je nu op zoek bent naar een lange termijn traject of juist een campagne voor een kortere periode wilt uitzetten: wij maken het voor jou mogelijk!

 

Doordat wij als full service internetbureau werkzaam zijn, kunnen wij bovendien een complete oplossing bieden. Dus niet alleen een goed idee, maar een volledige implementatie en de uitvoering van jouw nieuwe e-commerce strategie.

 

Met een goede e-commerce strategie verhoog je namelijk niet alleen de online verkoop van je producten, maar het is ook dé manier om klanten aan je te binden. Of je nu gericht bent op de particuliere markt (B2C) of op de zakelijke markt (B2B) – een goed uitgedachte en ijzersterke e-commerce strategie zorgt voor groei.

De positieve effecten van e-commerce

Ben je al overtuigd van het belang van e-commerce voor jouw bedrijf? Wij zetten enkele van de positieve effecten graag nog eens voor je op een rijtje:

 

  • Het afzetgebied neemt toe. Je bent niet langer gebonden aan klanten in de regio, maar kunt bestellingen verwachten van klanten uit het hele land – of zelfs de hele wereld.
  • Het biedt mogelijkheden om je te specialiseren in een nichemarkt waar in de eigen regio wellicht te weinig vraag naar is, maar wat wel mogelijk is in een groter afzetgebied.
  • Je kunt klanten een speciale service bieden, bijvoorbeeld het personaliseren van bepaalde producten.
  • Voorraden kunnen beter afgestemd worden op de vraag. Dit levert eigenlijk altijd minder voorraad op en dus lagere kosten.
  • De investering in (nieuwe) producten verdient zich sneller terug in is inzichtelijker.

 

En zo zijn er nog veel meer voordelen van een goede e-commerce strategie. Wil jij hier meer over weten? Wij van DRYVE komen graag met jou praten! Bel ons of stuur ons een e-mail en wij laten snel iets van ons horen.

” de positieve effecten van e-commerce op een rijtje “

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.