Stel jouw vraag!

E-commerce webshops

Resultaat gerichte webshops met geoptimaliseerde functionaliteiten!

Wij ontwikkelen e-commerce webshops met als basis vooraanstaande webshop systemen zoals bijvoorbeeld Magento of WordPress.

 

Naast het design van de webshop voorzien wij ook de kennis voor een hogere conversie van de bezoeker en goede posities in de zoekmachine Google. Jouw voordeel hierin is dat wij al vanaf de begin fase van deze e-commerce ontwikkeling trachten het aantal bezoekers wat in de webshop een bestelling plaats zo hoog mogelijk maken.

 

Onze eerste stap om dit te realiseren is de webshop voorzien van een gedegen technische e-commerce basis en van zoekmachine optimalisatie. Hoewel de diverse e-commerce systemen een goede start zijn om als basis te gebruiken voor jouw webshop zijn wij van mening dat hierin bepaalde aspecten specifieker gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan personaliseren, toevoegen van (maatwerk) functionaliteiten en uitbreiding van de optimalisatie.

 

Ook in het traject hierna, van monitoren van gebeurtenissen of het doorvoeren van aanpassingen aan de e-commerce webshop kunnen wij wanneer wij voor jou uit handen nemen. Hiermee ben jij verzekert van een e-commerce webshop met resultaat!

 

Is er behoefte aan een koppeling met externe programma’s en/of software voor jouw e-commerce webshop? Ook hierin kunnen wij jou voorzien. Of het nu gaat om de implementatie hiervan of een maatwerk koppeling. Doordat wij gebruik maken van gerenomeerde e-commerce systemen zijn er tal van oplossingen toe te passen, vaak met enkele aanpassingen al toegespitst op jouw bedrijfssituatie wat voor een enorme kostenbesparing zorgt.

 

E-commerce webshops met resultaat gerichte designs en geoptimaliseerde (maatwerk) functionaliteiten.

 

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.