Conversie optimalisatie van bezoeker naar klant

Wij zorgen met conversie optimalisatie dat je website bezoekers omgezet worden naar klanten.

  Ontvang gratis jouw online marketing quickscan


  Verhoog de conversies
  op jouw pagina's

  Je bent uiteraard bij ons al aan het juiste adres voor het laten optimaliseren van je website, landingspagina’s en succesvolle online advertentie campagnes, maar wij zorgen er ook voor dat de conversie optimalisatie wordt uitgevoerd.

  Op die manier ben je zeker van dat de zoekmachine marketing inspanningen effectief zijn.

  Voor een geslaagde conversie optimalisatie is er heel wat gespecialiseerde kennis vereist. Kennis die wij als full service internetbureau in huis hebben. Niet alleen zorgen wij voor meer bezoekers op jouw webpagina’s, wij zorgen ook dat deze bezoekers klanten worden. Dat is conversie optimalisatie!

  Uitgebreide aanpak van conversie optimalisatie

  Gaan wij voor je aan de slag met een conversie optimalisatie, dan kun je verwachten dat wij de volgende stappen uitvoeren:

  Het maken van een usability analyse. Hierin kijken wij naar wat er voor jouw website wel en niet werkt op het internet. Wij beoordelen jouw website onder andere op de toegankelijkheid, de inhoud, de werking van eventuele bestelprocessen en mogelijke knelpunten. Dit brengt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de webpagina’s in kaart, maar biedt ons ook inzicht in welke stappen nodig zijn om deze gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

  Ook mogen A/B testen en multivariatie testen niet ontbreken. Dit zijn verschillende methodes om de website te testen op het rendement. Bezoekers krijgen hierbij diverse varianten getoond waarbij we uiteraard monitoren welke opzet het meest geslaagd is. Aan de hand van deze statistieken kunnen wij het rendement van jouw website aanzienlijk verbeteren.

  Uiteraard is het ook belangrijk om te weten wat de bezoekers van de website vinden en welke informatie en/of producten zij op jouw website hopen te vinden. Hiervoor maken wij gebruik van online enquêtes. Deze input is onmisbaar bij een goede conversie optimalisatie.

  Werk aan een goede conversie strategie

  Wanneer je met ons in gesprek gaat over conversie optimalisatie voor jouw webpagina, weet je zeker dat dit je veel op gaat leveren. Wij weten precies wat er nodig is om van een bezoeker een klant te maken en door onze uitgebreide dienstverlening stopt dit niet bij alleen conversie optimalisatie, maar kunnen wij jou nog veel meer bieden.

  Wij vertellen jou graag wat er allemaal mogelijk is. Neem contact met ons op en start met het behalen van betere conversies!