Stel jouw vraag!

Conversie optimalisatie Veenendaal

Een duidelijke en aantrekkelijke website is één, maar dat klanten jouw website ook weten te vinden dat is twee. Door middel van onze conversie optimalisatie kan dat.

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw bedrijf over een duidelijke en aantrekkelijke website beschikt, maar het is minstens zo belangrijk dat (potentiële) klanten je website ook weten te vinden. Dit bereik je door middel van conversie optimalisatie. In Veenendaal ben je daarvoor bij de conversiespecialisten van DRYVE aan het juiste adres.

 

DRYVE is een fullservice internetbureau dat zich voor jou bezighoudt met alles op het gebied van websites. Wij kunnen voor jou de website ontwerpen en ontwikkelen, maar er uiteraard ook voor zorgen dat deze goed gevonden wordt door zoekmachines (zoekmachine optimalisatie) en succesvolle online marketing- en/of advertentiecampagnes voor je opzetten.

Stappenplan conversie optimalisatie

Wanneer bezoekers jouw website hebben gevonden, is het uiteraard belangrijk dat zij ook klant bij je worden. Wij noemen dit conversie optimalisatie. In Veenendaal hebben wij een gespecialiseerd team dat zich hiermee bezighoudt.
Conversie optimalisatie
is immers vakwerk waar heel wat gespecialiseerde kennis voor nodig is. Kennis die ons conversieteam in huis heeft.

 

Wanneer je DRYVE inschakelt voor de conversie optimalisatie van je website, gaan wij in Veenendaal als volgt aan de slag:

 

Stap 1: de usability analyse

Deze analyse is bedoeld om te achterhalen wat er voor jouw website wel en niet werkt op het internet. Wij beoordelen hiervoor de website op de volgende punten:

 

  • De toegankelijkheid
  • De inhoud
  • De werking van (eventuele) bestelprocessen
  • Mogelijke knelpunten

 

Dit geeft ons inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van de website. Op basis hiervan kunnen wij bepalen welke stappen er nodig zijn om deze gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

 

Stap 2: A/B testen en multivariate testen

Voor een goede conversie optimalisatie werken wij in Veenendaal ook met verschillende methodes om de website te testen op rendement. Hierbij tonen wij bezoekers diverse varianten om te achterhalen welke opzet het beste werkt. Aan de hand van deze statistieken kan DRYVE het rendement van jouw website aanzienlijk verbeteren.

 

Stap 3: Online enquêtes

Statistieken kunnen ons veel duidelijk maken, maar ze vertellen ons niet wat de bezoekers nu echt denken van de website. Dit achterhalen wij door het houden van online enquêtes. Hierbij richten wij ons ook op de vraag welke informatie en/of producten en diensten bezoekers op jouw website hopen te vinden.

Start met conversie optimalisatie in Veenendaal

Zorg vandaag nog voor een goede conversie optimalisatie in Veenendaal door de specialisten van DRYVE. Dit is de manier om het maximale uit jouw website te halen en de online dienstverlening te verbeteren.

Maak een afspraak met DRYVE en wij plannen graag een gesprek met je in.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.