Stel jouw vraag!

Conversie optimalisatie Ede

Er is heel wat specialistische kennis en kunde nodig voor het uitvoeren van een goede conversie optimalisatie. In Ede en omgeving hebben wij bij DRYVE hier dan ook ruime ervaring mee.

Het internet is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering en daar hoort het hebben van een goede en aantrekkelijke website uiteraard bij. Je website is immers het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het is dan ook zeker een must dat (potentiële) klanten de website weten te vinden. Dit bereik je met een doordachte conversie optimalisatie. Nabij Ede vindt je het kantoor van DRYVE, een fullservice internet bureau waar onze online specialisten zich graag buigen over jouw website met als doel om hier meer bezoekers naartoe te trekken. DRYVE zorgt voor een geslaagde conversie optimalisatie!

Testen, analyseren en verbeteren

Er is heel wat specialistische kennis en kunde nodig voor het uitvoeren van een goede conversie optimalisatie. In Ede en omgeving hebben wij bij DRYVE hier dan ook ruime ervaring mee en hebben we al vele mooie resultaten behaald met onze effectieve werkwijze.

 

Onze aanpak van de conversie optimalisatie van jouw website bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Het houden van een usability analyse. Met dit onderzoek gaan wij kijken naar wat er voor jouw website wel en niet werkt op het internet. Hierbij komen zaken zoals de toegankelijkheid, de inhoud en de werking van (eventuele) bestelprocessen aan bod. Wij kijken natuurlijk ook naar knelpunten, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van hoe gebruiksvriendelijk de website is en waar er kansen en uitdagingen liggen om deze gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

 

Het uitvoeren van A/B testen en multivariate testen. Hiermee kunnen wij het rendement van de website meten – een belangrijke stap voor een geslaagde conversie optimalisatie. In Veenendaal nabij Ede gebruiken wij verschillende speciaal hiervoor ontwikkelde tools en onderzoekstechnieken, zodat wij altijd goed inzicht krijgen in het rendement. Aan de hand hiervan kunnen wij aanzienlijke verbeteringen doorvoeren.

 

Het houden van online enquêtes. Wij horen ook graag de mening van de bezoekers van je website. Om hier informatie over te houden, vragen wij bezoekers om door middel van een vragenlijst hun ervaringen met ons te delen. Het is immers belangrijk dat jouw klanten tevreden zijn!

Een geslaagde conversie optimalisatie in Ede

Wanneer wij al deze relevante informatie hebben verzameld, kunnen onze specialisten een op jouw website afgestemde conversie optimalisatie uitvoeren. Wij monitoren bij DRYVE uiteraard nauwkeurig wat de resultaten van onze verbeteringen zijn. Doordat wij zo dicht op dit proces zitten, is het voor ons mogelijk om snel te schakelen en de juiste wijzigingen snel en effectief door te voeren. Je zult zien dat het rendement van de website zienderogen vooruit gaan!

 

Wil je er ook voor zorgen dat jouw website aansluit bij de verwachtingen van de bezoekers en hiermee je klantenkring uitbreiden? Dan is het tijd voor het maken van een afspraak voor een conversie optimalisatie in Veenendaal nabij Ede.

Bekijk de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op

 

 

 

Met trots werken wij o.a. voor

 

Zeker een aanrader

★★★★★
5 5 1
Alweer enige tijd geleden heeft DRYVE.nl onze website gemaakt. Nog steeds zijn we erg blij met het resultaat. Maar zeker niet onbelangrijk; de service is echt fantastisch. Als er probleempjes of vragen zijn dan worden deze snel en adequaat opgelost. Ook aanpassingen aan de site worden altijd goed en naar wens opgepakt. Wat ons betreft zeker een aanrader dus!

Aanvragen en opdrachten toegenomen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik contact heb met DRYVE. en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE. ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!

Woefbox

★★★★★
5 5 1
Wij dachten op 10 april een mooie website overgenomen te hebben, maar na een uitgebreide meting en analyse van Lars bleek dat er nog veel te halen viel. We zijn vanaf 0 begonnen alles opnieuw te bouwen en binnen 3 weken stond er een compleet nieuwe website. SEO verantwoord en nog steeds dagelijks groeiende onder begeleiding van Lars. Top gedaan. Bedankt. Woef van woefbox.